Dobra vecer!
Htio bi kupiti neki dobar, i ne preskup preklopni Samsung ili Siemens.
Da li mi netko moze preporuciti koji takav mobitel?
Hvala :thumbup:
Printable View
Dobra vecer!
Htio bi kupiti neki dobar, i ne preskup preklopni Samsung ili Siemens.
Da li mi netko moze preporuciti koji takav mobitel?
Hvala :thumbup:
Kao prvo i osnovno nisi nam rekao aba bas nista kako bi ti mogli pomoci u odabiru. Prvo i najvaznije koliko si spreman dati novaca za taj mobitel. Druga stvar kako ces kupiti mobitel, u ducanu ili preko oglasnika. I trece sta tocno trazis od mobitela, i koje bi funkcije zelio/trebao imati?
do 2000 kn, preko oglasnika, mislim da bi tak bilo najjeftinije
funkcije?
da je u boji, s kamerom, dostatna memorija
Ovako Siemens zaboravi, nemaju noviji preklopni mobitel, a Benq-Siemens jos nisu stigli na nase trziste. Ostaje nam Samsung. Definitvno ce biti u boji:) Za te pare bih ti preporucio E770. Taman mobitel ulazi u tvoj budget, a ima solidnu 1,3 mpx kameru, memorija je prosiriva, ekran dobar. Ali mogao bi proci i jeftinije ako bi specificirao svoje zelje. Dakle hoces li mob koristiti kao mp3 player? Jel ako neces preporucio bih ti E730 i ustedjet ces malo para, a dobiti isti mob, ali bez utora za memorijsku karticu. Sad kod Samsunga je dosta vazno kad kupis mob u oglasniku da ima garanciju od Europatrade-a, ako se sta s njim dogodi da si siguran, tu prvenstveno mislim na flat kabel.
I jos reci da li u obzir dolazi klizni samsung mobitel, jer za tu cijenu mozes naci D600 koji je trenutno jos uvijek Samsung top mobitel, uz jos par modela.
Potpuno se slažem u ovom odabiru :thumbup:
Tu još u obzir bi mogao ući e760, praktički isti mobitel kao e730, sa malo drugačijim dizajnom (okrugli eksterni zaslon,...). Osim toga, tu ti je i usporedba. :-/
samsung e770 preklopni
(za te novce mozes naci d820 klizni sto mi se cini bolje opcija ako hoces samsung a nije nuzno da bude preklopni)
pogledaj i nokiu 6131 u t-mobilu, to ti je moj savijet, po meni najisplativa kupnja (mislim da je bolji od preklopnih samsunga e7**, na nokiama su ti jaako male sanse da ti ode flat kabel, a po funkcijama su tu negdje)
:) pozdrav
ja bih ti blago preporucio d820(iako je klizni)
Hvala na prijedlozima!
Zapravo, mobitel i nebi koristio kao MP3 player, a mislim da i na E730 moze stati nesto MP3-a, zar ne?
Za klizni nisam bas siguran, sviđaju mi se, ali neznam koliko je taj klizni mehanizam pouzdan. Zanima me da li se kvare zbog toga?
:)
ma kupi si samsung SGH-E720..imash u bossizu vech za 1.749 kunića... ima bluetooth, kameru s bljeskalicom, memorije, MP3... to ti je dobra stvar:)
Odustao sam od Samsunga i Siemensa, kupit cu Motorolu V360V, i usput uštedjet malo para...
Hvala svima na pomoći! :)
:closed:
Pravi odabir:thumbup:
po meni loš odabir... v360v se kvari... Imam svog frenda kao dokaz... a i na ovom forumu tema...