je ko naručil knjigu ili videl?pa da zbarim pol grada
Printable View
je ko naručil knjigu ili videl?pa da zbarim pol grada
He he= Citat =:
Izvorno postao touma
Citaj ti radije od The Game od Neil Strauss-a ;)
o čem se radi u toj knjigi.ista tematika?
Jup, pogledaj malo po googlu ko je Neil Strauss ;)
SMRT,imaš PM
Ajd ak neko ima tu knjigu zavodjenje.com nek je uploada. Zahvaljujem heh
Evo uploadao sam The Game, imate u ovom threadu link:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=350045#post350045
imate jednu jako dobru knjigu, zove se The Power of Charisma..
malo pogledajte na Google-u..
nema je nigdje za skinut, neznam zašto, ali je nema na netu za skinuti..
knjiga košta 20-30 eura ili dolara, a stvarno je predobra..
evo malo savjeta za prvi izlazak sa mladom damom , nemožete falit :thumbup:
1.Izgled je vrlo važan... Trebaš ostaviti dojam samopouzdanog čovjeka koji zna što hoće. Ja često obučem svoju original lacoste majicu koja diskretno pokazuje moj status, a ujedno ističe moje bicepse...pa nejdem u teretanu bezveze
2.Uvijek trebaš ostavljati dojam čovjeka kojem je novčanik pun. Ja s tim nemam problema jer doista imam para... No, ako i nisi baš nešto s novcima ima par trikova koji mogu pomoći...wc papir u novčaniku da izgleda deblji, čekovna knjižica koja ti "slučajno" ispadne...itd...
3.Ukoliko možeš posuditi bolji auto ili mobitel učini to,samo može pomoći.
4.Pohvali njen izgled, nemoj se bojat reći da ima dobru guzu ili sise...tako će ona znat kamo želiš ići...Dobro ,znam što sad većina misli ali nije tako. Normalno bi u ovom trenutku izlazak bio gotov uz neku psovku ili šamar ali vjerovatnost je veća da se to neće dogoditi. Zašto? Čitaj dalje...
Ovdje dolazi prvi put do izražaja moja "formula".Moram napomenuti da postoji više alternacija "formule" koja zavisi od tipa žene ( njen socijalni status,fizički izgled,itd) jer nisu sve žene iste...Dakle vraćam se na primjenu formule u točci broj 4. Zašto je vjerovatnije da će ishod biti pozitivan? Zato jer ako je sve napravljeno da ostavimo dojam dominantnog muškarca onda će žena jednostavno ostati pod dojmom i željet će "igrati igru"... Krenimo dalje...
5.Ne ustručavaj se od plaćanja rundi...Inzistiraj na tome da ti plaćaš.
6. Trebaš imati priču... Pričaj o tome kako te je bivša cura ostavila nakon što si joj kupio auto, a usput dodaj kako ste u vezi imali seks svakodnevno te da ti to sad najviše fali...To bi ju trebalo zainteresirati i napraviti prostor za zadnji potez...
7. To je to,sve što sad trebaš učiniti je predložiti da se odvezete na neko "mjesto s pogledom" da malo dođeš k sebi i udahneš zraka...Nakon toga je sve biologija...
----------------------
to iz negdje izvuko ili ti to stvarno tak? :zbunj:
nije to tak kak on misli... odnosno je ako hoćeš seks... budi ono što jesi i mislim da će svaka dobra djevojka/muškarac pasti na to.:)= Citat =:
Izvorno postao mala
= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Strano!!!!! ;) :thumbup: :rolleyes: :rotfl:
Radije ti procitaj knjigu pa onda vuci zakljucke, teze, teorije itd.
To je mozda nacin za upucavanje u tvom selu/kvartu u nekim chudnim mjestima, s tesko neinteligentnim sponzorushama ;)
@Ljubav a ako ipak ne upali, ostaje izlazak s Desankom Šakić :lol:
:rolleyes:
da ja sam pisao ta uputstva
imam ih doma na zidu , umesto himne RH
najžesci djelovi
hahaahhha :rotfl: i onda liku ispadne van wc papir= Citat =:
Uvijek trebaš ostavljati dojam čovjeka kojem je novčanik pun. Ja s tim nemam problema jer doista imam para... No, ako i nisi baš nešto s novcima ima par trikova koji mogu pomoći...wc papir u novčaniku da izgleda deblji
loooool
da ovo ce ziher upalit , uopce nece pomislit da si čoban= Citat =:
Pohvali njen izgled, nemoj se bojat reći da ima dobru guzu ili sise.
:thumbup:
ali samo naprijed , nadam se da ce ova pravila nekome posluziti!
e da zaboravio sam stavit naslov:
"Kako ostat djeva u četrdesetoj"
kompliment uvijek dobro dode,samo moras znati koji..nes reci curi EJ MALA,KOJE DUPE IMAS EEE,A TEK CICE UFFF ....;D
sad si mi zeznula glavni ulet :-/
lol.
ma daj ajde , nema komplimenata , bar dok se bolje ne upoznamo. nema sanse da bi se ja iso umiljavat nekoj tam koju sam tek upozno .. to mi je , osobno , ispod casti. mozda zvuci glupo al eto .. osjeco bi se jadno , kao da je ona nes bolje od mene ..
hahhaha looool :lol: idem spavat dok nisam pocela pricat,al dobro :thumbup: