...http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24047...
Printable View
neznam, modza mi se samo cini, al su slike na K510i dosta bolje... znaci nisu mutne kao ova ovdje...
hmm, cigle na kuči su dost oštre, a lišće na drvetu odmah desno je "mutno"
dal kamera ima lag kad se okine?
Pa moram priznati da mi se dost loša slika čini.
Jedna slika je apsolutno premalo da bi se uopće moglo nešto komentirati.
Da li su dijelovi slike mutni zato jer leća kamere nije ispravno postavljena ili zato jer je vjetar njihao lišće pa je zbog dužine ekspozicije taj dio ispao mutan ili je došlo do pomicanja mobitela tijekom okidanja ili je možda Sunce ušlo u susjednu sobu i poremetilo harmoniju slike.
Ubuduće molim slike, a ne sliku tako da se može nešto komentirati.
i kad ce slike? jel moze sad da vidim prije neg uzmem? znam da su na s65 meni lose slike,a ovo je dio siemensa..na k510 su odlicne,eh kad bi bile takve,jel moze jos koja slika danas,iz bliza nesto...hvala
i kolko dugo moze snimat?(kolko imam memorije il je ograniceno)
Evo, postavio sam par slika u odgovarajucu temu....
ona prva je fantastično kvalitetno ispala, koji soft imaš?= Citat =:
Izvorno postao matrixcore
Napisao sam tamo...soft ver. 42...tj najnoviji ;)
nisam vidio :rolleyes: , ali očito mnogo bolje nego s ovim s kojim dolazi u prodaji.= Citat =:
Izvorno postao matrixcore
uopće nije loše.....:thumbup:
pa nisu lose slike toliko cak mi dodje da ga uzmem
A sta da kazem.....koliko dodje.....tesko ce se naci bolji mob od toga...a kamera stvarno rastura....usporedio sam bio sliku onu prvu sa slikama iz n70...i osim vece rezolucije...razlike prakticki nema.....naravno....treba uhvatit pravo svjetlo :jump:
slike fakat izgledaju uspoređujuci ih na mobu gdje su banana..vjerojatno zbog lose rezolucije ekrana,a kolko dugo moze snimat?ja sam se igro na jednom i kad sam snimo nekih 10sekundi napiso je neki eror i izbriso to,mozda je do memorija bila puna al nisam siguran
Imam mem karticu od 512MB u tom mobitelu i uvijek pise da moze snimati video dug 16 minuta i 30 sekundi.....naravno to je nekakvo ogranicenje mobitela....i nema veze sa mem karticom ;)