Koristi li tko od vas mpay uslugu?
Printable View
Koristi li tko od vas mpay uslugu?
ja, ali dosad sam samo kupovao bonove sebi i curi, to mi je jedino bilo fora jer mozes poslat nekome bon i napisat neku poruku a automatski joj se nadoplati. kupovao nisam nikad nista s mpay
Jebote ja imo promjenu sa simpe na pretplatu i nešt se ujebalo i dođe mi poruka da mi je mpay usluga blokirana i da je dođem u pbz poslovnicu aktivirati,ja odem tamo i objasnim im šta je bilo,a oni samo blijedo gledaju i nemaju pojama kako da to aktiviraju...........dobro,odem ja u t-centar opet im objasnim šta je bilo kad ni oni nemaju pojma šta treba.............a meni lijepo dođe račun za pretplatu od mpaya i upita me želim li platiti račun ,ja odgovorim sa da, i za par sekundi mi dođe poruka "transakciju nije moguće izvršiti"......I šta sad da ja radim?
ja koristim mPin na Vipu za starog buraza i zenu. njima nadoplatim racun za 2 minute i miran sam a i oni, uvjek nadoplatim sa 150 da se aktivira easy tarifa.
ja isto koristim Mpay za plaćanje pretplate i kopovinu bonova... što se tiče toga ludilo, kudikamo bolje, brže i jednostavnije... doduše i navućete više da trošiš