Znači pomoču bluetootha mogu upravljati kompom .. Imam programe Presenter , MediaPlayer, Deskop.. Ali i na kompu moram imati neki softver za to.. .Di da nadjem?
Printable View
Znači pomoču bluetootha mogu upravljati kompom .. Imam programe Presenter , MediaPlayer, Deskop.. Ali i na kompu moram imati neki softver za to.. .Di da nadjem?
Evo softwarea kojega bi trebao imati na kompu, LINK. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao blozer
Nažalost ili ja ne kužim ili mi to ne pomeže.. Skinuo sam bt_remote_control_220 ali to je samo za raditi program taj ili kaj već.... cJel mi može neko objasniti malo bolje i staviti linkove?
Nema ti tu puno matematike, skineš program, instaliraš ga, upališ remote controler na mobitelu, isti taj hid fajl pokreneš preko programa i radi :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao blozer
Naravno neće ti raditi ak ti bluetooth ne podržava hid controll. :-/
Otvorio sam na kompu i na mobu program... i kada tražim di se želim povezati , i izaberem komp piše:
Bluetooth connection failed Check Bluetooth setting on other device : Bluetooth on , device visible, device in range...
Može pomoč...
Skinuo sam i SE file manager ali neznam ga podesiti i ne nadje mi uređaj..
E tu ti se radi o udruživanju mobitela i računala 90 %. Dakle dodaj komp u svoje uređaje na mobitelu, odnosno preko kompa dodaj mobitel u svoje uređaje ;)= Citat =:
Izvorno postao blozer
što znači da moraš uparit uređaje, pronađi mob preko kompa, ili obratno (samo malo pripomažem, u opisu).= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Iskreno, baš i ne :D, al uglavnom to znači da svaki od ovih uređaja ima dodan ovaj drugi u svoje uređaje. To ti je kao kad instaliraš printer na svom kompu. Jendom kada ih upariš (instaliraš drivere i to), oni su zajedno i to ti je to. Tak ti je i sa mobitelom, kada upariš komp i mobitel (naravno jedina "instalacija" je ona potvrda kada moraš ukucati isti kod na mobitelu i kompu).= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Edit: tek sam sada skužio da nema upitnika, sorry (ak moderatoru nije teško da izbriše moj post)
Evo uspio sam.. Mrcina je mob...Super...Formato sam hard, snjimio friške windowse, instalirao file manager i sada sve super.. mogi u upravljati kompom prek mobitela:thumbup:
ima to i na k700i, koliko se meni cini to je prvi imao bas k700...ja sam malo zajebavao cimera na laptopu s tim...poceo je pizdit kako mu leti mis i svasta nesto hahahaaa
Ipak file manager ne radi.. HID radi...
Kada udjem u my phones piše not connected... kaj da napravim?
Kolko se sječam prije kada sam to radio.. možda moram namjestiti com portove?
Imam problem.....Vratio sam bratiću njegov bluetooth , a danas sam sebi kupio novi.. I na njemu bluesoile ne radi.... Marka je AirLive ( BT-201USB).. Pomoću softvera kaj sam dobio s njim nikaj nemogu.. jel neko ima taj bluetooth?Pomoć..