... nisam siguran dal sam pogodio podforum, ali evo....
...kada stavim karticu u cardreader javi mi da je zaštičena od prženja, formatiram ju sa mobom, a ona opet isto izbaci... a prije je radila normalno... zna neko kako srediti to?....
...hvala...
Printable View
... nisam siguran dal sam pogodio podforum, ali evo....
...kada stavim karticu u cardreader javi mi da je zaštičena od prženja, formatiram ju sa mobom, a ona opet isto izbaci... a prije je radila normalno... zna neko kako srediti to?....
...hvala...
Ako ti poslije formatiranja mobitelom radi u mobitelu normalno onda ništa ne moraš radit sa PC-em i čitačem mem. kartica jer neke kartice nekad jednostavno ne rade sa nekim čitačima.
Napravi screenshot te poruke u kojoj ti napiše da je zaštićena od "prženja" ili napiši točno taj text da znam o čemu se točno radi.
...radi normalno u mobu, i radila je u tom cardreaderu normalno do prije 2 dana...
http://img129.imageshack.us/img129/8813/image26jq.jpg
Koje je marke kartica? Da nemaš neki hidden file na kartici?
...imam hidn fajlove, sysetm koji napravi mob (3650)...
...imam ovakvu Amzor karticu, samo 256...
http://img99.imageshack.us/img99/411/3537008ap.jpg
Da možda na kratici nemaš lock ručkicu (meni se desilo jednom, nisam znao da je imam na kartici, skoro sam pljunuo 500 kn za novu ;D )?
Si je probao formatirati sa kompom, možda će tada raditi?
Ako imaš više korisnika na kompu (više accounta), provjeri da li imaš dozvolu pristupiti joj :-/
Pokušaj dobro obrisati kontakte na kartici, možda je samo prešina...
...meni isto javlja za Super Talentovu... dosad nisam riješio problem...
Ovaj error još nisam vidio.Brat ima istu takvu ali ga ne zeza uopće.
Onda ti ostaje da sa mobitelom napraviš te foldere koje želiš i preko čitača prebaciš datoteke u taj folder.
Probaj instalirati čitač na neki drugi komp, ili karticu čitat s nekim drugim čitačem...
..nema lock...
...kada bilo šta ocu koirati ili raditi foeldere nece mi...
Probaj ju s ovim programima formatirat.
..ne pomaže, bar mojoj ne...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Ovo je zadnji iz kolekcije programa koje imam za mem.kartice.
..možda glup prijedlog, ali..
A da probaš u opcijama staviti "View hidden files" pa kada se pokažu na kartici, onda ju formatirati? :/
....sa svima programima mi kaže da je writre protected, probao sam spajati i na druge kompove isto mi javlja...