navodno kontakt "calzone(307-719-315)"; djeluje na način da sve unistava i ako ga neki od tvojih kontakta pokupi si i ti u banani. nemoguće ga je stavit u ignore listu, odbija ga. PRIPAZITE!!!!
Hvala Compovu na informacijama!
Printable View
navodno kontakt "calzone(307-719-315)"; djeluje na način da sve unistava i ako ga neki od tvojih kontakta pokupi si i ti u banani. nemoguće ga je stavit u ignore listu, odbija ga. PRIPAZITE!!!!
Hvala Compovu na informacijama!
Jel se to hvata samo na onaj loš ICQ-ov program ili na sve tipa Trillian?
valjda samo na klasični icq, na mirandu i trillan ne. al svejedno pripazi ak ti netko hoće uletit s tim brojem, da ga ne prihvatiš, bez obzira na sve ;)= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Meni ionako nitko ne može uletit na ICQ. Isključio sam to. Samo odabrani i pozvani ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ti onda nemaš bojazni, al ono čisto preventive radi, ipak je to virus, taj može svašta........= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Mislim da su ga već uklonili jer se nemože naći putem pretraživanja po broju...
dobro tak i tak rijetko kad upalim icq uglavnom sam na msn
kao što rekoh, samo da upozorimo one koji redovito koriste icq, kao ja recimo, msn ne koristim. pa preventive nikad dosta. a i zlu ne treba puno, ne bi volio da mi gamad opet napravi problema, imao sam ih dosta.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
zato svi na msn :thumbup: :thumbup:
da bi se zaštitio od ovakvih stvari, moraš uključiti opciju autorizacije. kada vidiš da te netko nepoznat hoće staviti na listu jednostavno ga ignoriraš.
osobno preferiram msn. trebao bi ga i ti početi koristiti :kitty:
ne postoji nikakav calzone i to sve sa virusima su gluposti. nemojte takve stvari dalje siriti, to je obican hoax kao i 90% takvih upozorenja koja ljudi salju :)
http://www.tu-berlin.de/www/software/hoax/icq.shtml
ljudi navlacite se na gluposti da je to nevjerovatno...
gotovo da je ovo nebulozno kao i dialeri sa ugasenih racunala.
od svih stvari jedino je ljudska glupost nerrganičena= Citat =:
Izvorno postao joker
pa taj kontakt ni ne postoji
http://img380.imageshack.us/img380/386/wallbash7iz.gif
daj ljudi nebudite glupi molim vas . kakav crni virus prek ICQa ?
ja sam dobio ovo
da poslat cu i onima koje neznam , svim internet userima :rifle: :rifle: :rifle:= Citat =:
hi.reci molim te svima ljudima i tvojoj listi,da kontakt "calzone(307-719-315) ne prihvacaju.to je virus!!!(prek icq-a) koji sve unistava i ako ga neki od tvojih kontakta pokupi si i ti u banani.alzo kopiraj ovo i salji dalje i onima koji su off
koje s***e
doista zanimljivo je kako ljudi nasjedaju bas na svako sranje.:-/
neko prokrenuo spam poruku iz zajebancije, budale povjerovale i odjednom svi zivi kontakti ti salju jednu te istu poruku.
tocnije taj virus je sama ljudska glupost, koja obicnu poruku salje svim zivim.
upali si potrebu za autorizaciju svakog kontakta i gotovo, nemas problema, samo one koje poznas prihvatis i to je to.
Evo primjer:
kako samo mislite da se pojavila ona slika na benzinskim pumpama (zabrana koristenja mobitela) zbog opasnosti od pozara ?!?!
mislim stvarno. ni da svim silama ovoga svijeta pokusavas zapaliti vatru s mobitelom, neces uspjeti.
zato ljudi pamet u glavu i ne vjerovat svako s***e koje procitate ili cujete.:thumbup:
ak ne vidiš, pogledaj zadnji post. ova tematatika je već stara, a i lako je sad bit pametan. modovi, zatvarajte ovo, baš zbog ovakvih stvari.= Citat =:
Izvorno postao d.mat