igra netko?'
meni je luda igra danas je instalirao....čak mogu preko carneta bezproblema igrati..igra ovdje netko??:thumbup: :thumbup:
Printable View
igra netko?'
meni je luda igra danas je instalirao....čak mogu preko carneta bezproblema igrati..igra ovdje netko??:thumbup: :thumbup:
luda igra. zakon su custom staze!
ja mogu igrati preko carneta samo me zeza to šro moram igrati s max. 10-15 igrača...a i tak mi stalno gubi vrijeme pa mi ne prizna vrijeme...ali evo danas sam malo igrao baš mi je divlja igra...sad sam 1800i neki u hrvatskoj..ihaaaa...eh koji je to handikap što nemam adsl...i kak da si ubacim onu listu frendova...?
odi na www.trackmanianations.com i tam se logiraj.
imašš dolje buddy listu :thumbup:
Dobra je igra, ponekad je znam zaigrati. Vec sam 500 i neki, slaba je ta HR liga.
...di se može skinut cijela igra...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
http://www.gamershell.com/download_12354.shtml Evo tu, igra je besplatna. Bila je na AK-ovom cd-u.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Skinuo ja, igram malo, al mi piše u donjem lijevom kutu nešto da nisam official, e sad mi se neda pogledat točno što piše, ali ću reći kasnije..
Nego, na kojim serverima igrate?
...da, ali demo...= Citat =:
Izvorno postao SEGA
...evo instalirao sam...hoće tko igrat...
Nije demo, evo ja igram ono as AKa. Samo su oni napisali da je demo, mislim da uopce nema dema te igre.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
igru možete skinuti i na https://www.trackmanianations.com službenoj stranicu ja igram na njihovom serveru,a vidim da se može i tim napraviti...
a kak dodati frendove na listu?to nekužim.....
a naša formula mislim skin je najljepši po meni...još sam ga malo editirao...skinuo sam par auta ali to nije to....nekako nije isti filing ovaj bolid mi je taman po mjeri...
ja sam V3rt!g(o) :p= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
za frendove, na stranici upiši ime i klikni na "+"
ne kužim.....
prvo akda mi učitava stranicu pita me za neki cefitikat..i onda kada stavim tvoj nick i stisnem + upiše mi invalid login....
da nije možda trackmania sunrise ili original....
bio sam 1600i neki igrao sam sat i pol i sad sam negdje 1200-ti
...ja sam cro_charlie ...
..."V3rt!g(o)" - ne priznaje ni meni... "VuXsa" sam prijavio...
aj onda ovak, u igri, na listi servera, gore desno je opcija za prikaz igrača.
kad se izlista, odaberite našu zemlju i klik na krug ispred imena
u jebote pa ti si crocharlie...ccc....baš sam te komentirao fala krc da nisi pročitao ccc.....ajde samo vjžbaj prvo solo one treninge onda na utrke...
eh šta bi dao da imam adsl...
daj veretigo izaberi stazu više!!!!!!!!!!!!!!!!
aha..malo morgen...pa da mogu uopće imati adsl već bi ga imao.....= Citat =:
Izvorno postao SEGA
baj da waj šta kažete da napravimo team???:notooth:
ovaj carnet me zeza..neće poslati post ali ga ipak pošalje....izbrišite onaj post gore
Napravi ako znas kako se radi. Na kojim serverima najcesce igrate?= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
...dečki - stvoreno...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
team: CRO-TEAM
pass: mobilmedia
ja na toj stranici ne vidim link za registraciju.... jeli ta igra nanetu ili je moram imati na racunalu instaliranu
...igru moraš imati na računalu... a kak ne vidiš - https://www.trackmanianations.com negdje na sredini...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Evo digli smo cro-team sa 4998 mjesta na 3953 :jesus:
...ajmo, učlanjujte se u team...
Ne vidim je na sredini stranice
Koja strana?ljeva il desna?
Evo ja sam je instalirao moga bi se pridruziti ako mogu:)