Malo vode je iscurilo po samsungu e330 prestao je radit i posle malo rastavljanja i sušenja je proradio i sad naravno "ali" melodije su mu ubrzane i ne pokazuje indikator baterije. Hoče li se oporaviti?:(
Printable View
Malo vode je iscurilo po samsungu e330 prestao je radit i posle malo rastavljanja i sušenja je proradio i sad naravno "ali" melodije su mu ubrzane i ne pokazuje indikator baterije. Hoče li se oporaviti?:(
koliko malo,5-6 kapljica ili............
Da si malo pogledao okolo vidio bi da već ima sličnih tema. :)
Osnovno pravilo, za bilo koji smočeni mobitel je:
1. izvaditi bateriju
2. odnijeti mobitel u servis i reći da je smočen
3. ne pokušavati sam sušiti mobitel.
Zašto?
1. kad je baterija vani, nema "struje" u mobitelu a samim tim ni nepoželjnih kratkih spojeva
2. zbog toga jer sušenjem na zraku neki dijelovi mobitela se ne mogu osušiti (prostor ispod procesora, recimo) a ne možete nikad biti sigurni da nije ostala sitna kapljica koja će napraviti kratki spoj i uzrokovat probleme. Mobitel se suši u ultrazvučnoj kadi. Ne vjerujem da ju imate doma ;).
3. već je odgovoreno.
I na kraju, kad platite popravak zbog vlastite neopreznosti, bit će te pažljiviji.
ovome gore dodajem da mob valja rastaviti i izvaditi backup bateriju
Neznam koliko vode ženin je zalivala je cviječe i zalila telefon izvađena je baterija rastavio sam ga znaći odvio šarafiće i osušio bilo je svega par kapljica vode i sad radi samo je ton ubrzan.
A kolko si trebam novaca uzeti za servis?
kakvu bateriju i gdje je= Citat =:
Izvorno postao Inovator
...to ti je baterija ugrađena u mobu, na matičnoj, koja ti napaja mob kad ti izvadiš bateriju (znaš, da ti se sat i datum ne raštimaju kad izvadiš pa nakon nekog vremena vratiš bateriju)... e vidiš to ti je to ;)...= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Meni je davno prije nokia 3310 pala cijela u kantu vode.
Mislio sam da je gotovo, ali sam pokušao sa sušenjem i cijeđenjem vode i proradila je, ali nije radila antena... onda sam je opet osušio i proradila antena, ali nije radilo svjetlo na ekranu..
Nakon 4 godine, svjetlo na ekranu je samo od sebe proradilo ...???!!!... valjda se sve posušilo, a naravno, ja sam mobitel uredno koristio.
I dan danas taj mobitel koristi moj tata i sve radi ko novo :turn: :turn: :turn:
A da, ove melodije ti sviraju brže zato kaj ti je negdje neki otpor kratko spojen, ali tu ti ne možeš ništa.... ili baci, ili ga koristi takvog, ili vozi na servis, ili čekaj da ti se s godinama sve posuši pa bude radil..... :vamp: