Shoud you stay or should yoyu go?
Printable View
Shoud you stay or should yoyu go?
Glasao sam za prvo, ali ne ostajem na tele2 jer mi se ne da mijenjati nego zato jer tomato ne nudi ništa novo niti povoljnije.= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
tomato je VIP, dakle ostajem na TELE2
mislim da bi bio lud kad bi otfikario tele2 broj radi ovog... iako, dodatne usluge mi ne znace previse, ali znam da ce prije ili kasnije stici.
cjenovno gledajuci, Tomato je ponudio famoznih 99 lipa, kod kojih je pri uspostavljanju poziva obracunska jedinica 30 sekundi.
sad, ukoliko ste korisnik koji obavlja jako kratke razgovore, ta razlika u cijeni na kraju polako pada u vodu.
s druge strane, s tele2 razgovaram povoljno s brojevima na istoj mrezi, tako da se tih 99 lipa i ne cini toliko jeftino :D
eto, kao sto je receno gore, tko voli, nek izvoli. sto se mene tice - ne, hvala :D
isto tako, ponavljam, Tomato je VIP, a tad pogotovo ne, hvala :D
Ne radi se samo o tome. Nego onaj ko prijeđe na tomato nema mogućnost zvati ni jedan broj jeftinije od 0,99 a svi njega zovu kao drugu mrežu, tj. svima će biti skuplje. Tomato je dobar samo kao drugi mob pored vipa ili t-mobilea zbog puno jeftinijih poziva prema drugim mrežama, inače pušiona. Bez obzira na sve to, lijepo je da se puno toga dobrog događa u posljednje vrijeme na hrvatskom mobilnom tržištu, a to će donijeti svima bolje i jeftinije usuge. :bunny:= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Tele2 svakako, prije ili kasnije usluge ce doci, a na Tomatu toga nece nikad biti. Eventualno dobra opcija ako imas rezervni mobitel.
Glasao sam za prvo. Ali iz razloga što smatram da Tele2 ima tradiciju "jeftinog" tako da mogu ili samo još više spustiti cijene, ili će one ostati iste, a kod drugih to ne znaš. Čemu izmišljati toplu vodu, toliko žedan nisam..
Ostavjam telca za pozive prema teladi i vipovcima! Ovaj tomato nista revolucionarno a jos kad sam vidio da naplacuju pozive prema sluzbi za korisnike (1,70kn) dobrano sam se nasmijao!!!!;D
Pa tek sam nedavno počela upotrebljavati Tele2! Sad da pređem na neku rajčicu. Volim rajčicu, ali ne toliko.
Evo taman sam mislio aktivirati svoj tele2 broj i onda mi doletila rajčica, tako da će teletov start paket ostati lijepo upakiran, a sutra uzimam rajčicu (živi zdravo :D ).
= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Trenutno, cjenovno gledajući usluge i zanemarimo li roaming, osim ako pretjerano ne razgovate unutar tele2 ili vam je mukte broj ključan ne postoji razlog ostati na tele2 prepaidu jer ovo je "jednostavno jeftinije".= Citat =:
Izvorno postao www.tomato.com.hr
A usporedbe radi prvih 15s na Tele2 39 tarifi košta 0,35kn, s mukte brojem 0,40kn, dok kod Tomata prvih 30s košta 0,5kn.
Ali ako uzmete ponudu TELE-ta za 100kn dobite 150kn tele je opet jeftiniji!
0,93kn van mreze
mislim da oni koji primjecuju da se pozvi SZK naplacuje ju i nemaju potrebe zvati, to je vjerovatno samo za debile... pa tko ima uopce sto pitati oko slanja poruka i poziva sto su jedine dvije usluge?= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Svatko će izabrati ono što mu je najpovoljnije, ako s nijednim brojem ne vršiš duge razgovore a sve zoveš podjednako tomato je odlična opcija. Ja ipak zovem nekoliko telaca duže pa mi bolje paše niska cijena unutar mreže i malo viša nego tomato prema drugim mrežama. Ali kao što sam rekao. Situacija se puno poboljšala odkad je došla konkurencija! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jay
= Citat =:
Izvorno postao kresoml
e ovi su mi super - isto k'o sto su postojali krizari koji su branili vip kad je doslo tele, sad se ne daju niti telad:wstupid:
Pa nije baš tako, ja bi sigurno prešao da mi je tomato jeftiniji, ali 40 lipa skuplje pozive prema drugim mrežama imam na teletu, a 60 lipa mi je jeftnije zvati tele2 brojeve tak da mi se ne isplati.= Citat =:
U biti ti si upravo napisao što i ja samo u svom prepoznatljivom Tele2 tonu ;D= Citat =:
Izvorno postao ojpi
i ovome ću razmisliti :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao kresoml
pa to samo znaci da mozes racunati na kvaliteta signal u cijeloj HR i nista drugo, zar ne? (flamestarter, please resist)= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
to je trajno?= Citat =:
Izvorno postao kresoml
To je zasad, tako da zasad necu prelazit na tomato mrezu!= Citat =:
ne znam o cemu pricas, s obzirom da se na pojedinim mjestima u Zagrebu s famoznim VIP-om ne moze uopce razgovarati, dakle, o kvalitetnom signalu ne zelim ni cuti.= Citat =:
a i prvih 15 sekundi kod Tomata kosta 0,5 kn ;D= Citat =:
Izvorno postao jay
da ne bude zabune, ja samo potpirujem raspravu i raduje me svako pojavljivanje nizih cijena, tako da se nitko ne ljuti na mene...:comp: :spin:
konkurencija je dobra stvar, sigurno je da tele nece ostati bez MUUKa nakon ovoga;D
ja cu si kupit taj paket ALI za drugi mob jel su poruke 29 lipa
Nadam se da će Telac uzvratiti udarac
ako je vjerovati Matsu Tillyu kad je rekao da ce brzo reagirati na konkurenciju i da nema sanse da neko ima nize cijene od njih.mislim da ce to biti brzo.