-
World Of Warcraft
Evo narućio sam novi komp koji mi stiže u petak i dobio sam želju da zaigram taj razvikan WoW i vidim da li je tako odličan kao što svi kažu. Zanima me kako ta igrica funakcionira (čujem da se plača) i naravno da vidim šta vi mislite o tome. Pišite sve šta vam padne na pamet o njoj.....
-
Ma grozota nemoj to igrat stvarno ne vidim nikakvog smisla u toj igrici neke carolije cudovista ko za djecu ispo 5 god...lol:closed:
-
Sama igra i nije loša, ali kad vidim ljude koji su se navukli na to, izgubi se sav smisao. Više se bave životom svog lvl.35 mage-a, neg vlastitim životom.:rolleyes: I još treba redovno plačati pretplatu.
-
Evo na linku koji cu ti dat, imas besplatni wow server, trebas samo igru imat instaliranu, na forumu se registriraj i dobit ce sve potrebne upute sto trebas skinut od zadnjih patcheva, kako postaviti da se spaja na njihov server, kako napraviti si login, pa ondje mozes isprobat igru bez da placas, pa ako ti se svidi kupi orginal i onda mjesecno placaj pretplatu da bi mogo igrat (mislim da je pretplata cca 120kn mjesecno):
http://vladinator.freepgs.com/forum/index.php?
-
savjetujem ti da neigras tu igru,kostat ce te zdravog razuma i para.(moj bratic se navukao,covjek vise nije znao pricat o nekim drugim temama samo o wow,i naravno raacun mu nije bio ispod 1000kn)
-
Pusti WoW, igraj Dofus. :thumbup:
-
-
pusti wow igraj fliper:thumbup:
-
Pusti WoW igraj se pravog života:spin: