uskoro vise o novoj mrezi
Printable View
uskoro vise o novoj mrezi
navodno 99 lp minuta prema svim brojevima u hr i 29 lp sms
LOL, o čemu ti to? ;D= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Šta je danas prvi april?
Sad sam cuo reklamu na radiu.Zna netko o cemu se radi?
Oni jumbo-plakati sa smrskanom rajčicom/narančom.. Da li je to to?
Dajte nemojte zezat, pa kakve su to gluposti? Od kud sad od nikud neki mobilni operater bez ikakvog natječaja? :confused:= Citat =:
Izvorno postao konan1
A da, sad se sjećam da sam vidio tu reklamu na tv-u gdje se samo rasprsne rajčica na bijeloj podlozi i pitao sam se šta je to... Ne kužim na koju je foru to sad došlo? Da nije to neki vipov/t-mobileov "operater" da ruši konkurenciju? ;D= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
092 je vipov predbroj
Sto nije 092 predbroj koji je dobio vip???
prestigao me Jay
I kakve onda sad to tomato tarife nudi vip? Niš mi nije jasno.= Citat =:
Izvorno postao jay
da, koliko ja znam 092 je predbroj za VipNet... možda se radi o nekakvoj akciji, ili jednostavno novoj tarifi - ne vjerujem da je novi operater.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
A vjerojatno ista stvar kao sa 099 - ovo će možda biti samo neka tarifa za mlade/studente.. Baš me zanima..
pa mi to o paradajzu
A možda isto kao kod t-mobile više nema 091 brojeva pa su dobili 092,,ali ne vjerujem
EDIT:::wrangler:: me prestigo
Da, samo 099 nema nikakav poseban brand nego je to samo predbroj od t-mobile mreže, a vip čini se ufurava neki novi brand za taj predbroj.= Citat =:
upravo tako i ja mislim... trebala bi nam jedna student tarifa kakvu recimo ima Vodafone u Njemačkoj, primjerice za cca. 60,00 kn imaš 50 min u poziva na sve mreže u SRNJ, i 300 SMS poruka; zaboravio sam kakve su cijene izvan toga - ali vjerojatno jeftino= Citat =:
Da, ali to nudi vodafone, a kod nas bi onda nudio vip, ali ne, tu se priča o nekakvom tomato "operateru" iliti tomato "tarifi". Ako je to vip, ne znam kaj žele postići s tim brandom. Ostaje nam da pričekamo i vidimo.= Citat =:
Izvorno postao SEguy
= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Zna li tko do kada ćemo morat čekati, tj. da li ima naznake primjerice dostupno od 01. 07. o. g. ili samo uskoro!
Nebudi zao, daj nam znanje :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Pa vjerojatno će to skoro jer su tajnovite reklame sa "prikeljenom" rajčicom već bile na tv-u, sad valjda ide sljedeći konkretniji korak. ;D= Citat =:
Izvorno postao SEguy
jay spašava stvar...
izvor: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=73129= Citat =:
Od sutra "nova" mobilna mreža - tomato, s predbrojem 092
Prateći koncept virtualnih operatera, Vipnet će sutra lansirati novu prepaid uslugu na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu, nazvanu - tomato. Ova, zapravo, nova tarifa u prepaidu, namijenjena je nezasićenom segmentu tržišta, dakle onima koji još nemaju mobilni priključak, pa stoga nudi isključivo elementarne mogućnosti, po cijenama koje su, u usporedbi s postojećima na tržištu, niske. Kako se radi o tržišnom modelu koji je posve suprotan dosadašnjim Vipnetovim konceptima, tomato će imati sve osobine zasebne mobilne mreže, što uključuje i novi pozivni broj na našem mobilnom tržištu - 092.
Tomato od svih mobilnih usluga nudi isključivo razgovaranje i SMS-anje - nema MMS-a, GPRS-a, pa čak, recimo, niti mogućnosti korištenja 092 broja u roamingu. Pozivi prema svim mobilnim i fiksnim mrežema unutar Hrvatske stajat će 0,99 kn po minuti (PDV je uračunat) s obračunskom jedinicom od početnih 30 sekundi, te kasnije 15 sekundi. SMS će stajati 0,29 kuna. Pozivi prema inozemnim mrežama naplaćivat će se prema važećem Vipnetovom cijeniku za međunarodne pozive. Zanimljivo je da će kornisici Vipneta - dakle oni s 091 brojem - pozive prema 092 brojevima plaćati kao da su upućeni u drugu mrežu.
Tomato broj možete nabaviti u paketu koji stoji 50 kuna, u kojem ćete dobiti SIM karticu i - 50 kuna na računu. Tomato bonovi za obnavljanje računa prodavat će se u apoenima od 20, 50 i 100 kuna, s tim da će prvi imati "rok trajanja" od 8 dana, drugi 90, a treći 180 dana. U ponudi će biti i dva tomato paketa s mobilnim telefonima i to Siemens A70 (292 kune i 20 kuna na računu) te Sony Ericsson J210i (492 kune i 20 kn na računu).
Sve ovo bit će dobavljivo od sutra na kioscima Tiska, u Metroovim trgovačkim centrima i poslovnicama Hrvatskih pošta, a uskoro i na drugim mjestima - u Vipnetu su najavili čak i na lokalnim tržnicama. Više o svemu uskoro na www.tomato.com.hr.
mene više ne fascinira :(
tomato ne nudi uslugu roaminga niti dodatne usluge (MMS, parking...)
ocito je kud ovo sve dugorocno vodi -> navuci postojece prepaid korisnike na pretplatu, postupno ukidati vip.me, i ograniciti se na tomato kao jedini prepaid...
Služba za korisnike tomata, radi održavanja niskih troškova za operatera, međutim, neće biti besplatna i poziv na broj 092 99 33 naplaćivat će se 1,70 kn po minuti. ;D ;D ;D ;D ;D
Zanimljivo je da će kornisici Vipneta - dakle oni s 091 brojem - pozive prema 092 brojevima plaćati kao da su upućeni u drugu mrežu.