za one koji neznaju to je Slovenska Radio stanica, ima dobrih pjesama, mislim novijih, i stalno se vrte.
Printable View
za one koji neznaju to je Slovenska Radio stanica, ima dobrih pjesama, mislim novijih, i stalno se vrte.
Od svih silnih hrvatskih radio stanica, kud da idem slušati jednu slovensku? Radio 101, Otvoreni, Plavi... sve vrlo dobre radio stanice...
otvoreni najbolji... :klap:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
101 nije nešto, otvoreni je dobar, a plavog ne lovim.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Stanica je slovenska, ali nema niti jedne slovenske pjesme, možda samo par na dan, ostalo su svi novi hrvatski i strani hitovi, meni uopče ne smeta šta je slovenska, na otvorenom radiju nema takvih pjesama, ili ima, ali su rjetke.
101 nije nešto, otvoreni je dobar, a plavog ne lovim.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Stanica je slovenska, ali nema niti jedne slovenske pjesme, možda samo par na dan, ostalo su svi novi hrvatski i strani hitovi, meni uopče ne smeta šta je slovenska.
Neznam šta imaš protiv slovenskih radio stanica, i nije me briga.
Sigurno imaš satelitsku i gledaš strane programe, i sad bi ja trebao napisati kud da idem gledat strane programe, kad imam ove zemaljske, na kojima se nađe za svakog nešto.
Briješ... Čim veliš da 101 nije nešto, ne čudi me što ti je neka slovenska stanica odlična...
:lol: a svasta...
pa sigurno da i u sloveniji ima dobroh radio stanici... al koji je smisao ove teme.. osim reklamiranja te radio stanice :rolleyes:
uopće ne slusam radio neg stalno mp3 na kompu :-/
trebalo bi to promjenit.
:jump: :jump:= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ima petkom oko 19h emisija Studio DD na Radio Osijeku,puštaju nove stvari,pegle zna bit isto.
glazbe kakve zna biti na studiu d kod nas se malo teze nadje, pogotovo deejay time koji imaju vec dugi niz godina.
ima i kod nas takvih stvari pogotovo DJ time na radio Martinu ali njega u zadnje vrijeme ne uspjevam uloviti :)
ne vole svi taj tip dance-a sa studiaD ;)
Slušam ja. Studio D je wicked.= Citat =:
Izvorno postao alex1
Pozdrau z Trdineveg Vrha :king: