Što naslov kaže. Ja odavno nisam pogledao dobar film na našim programima, a vi? Jedino što gledam su humoristične serije (neke) i poneku utakmicu i to je sve.
Printable View
Što naslov kaže. Ja odavno nisam pogledao dobar film na našim programima, a vi? Jedino što gledam su humoristične serije (neke) i poneku utakmicu i to je sve.
e vidiš ovo je dobra tema :D
Ja se nemrem sjetit nijednog filma u skorije vrijeme da će bit, al dobra tema :D
Inače dok je bio D+ ja sam živio od njega :D
sport, sport i sport.
uglavnom gledam serije - Seinfeld i Život nogometasa il zene nogometasa neznam kak se zove tocno :comp:
Bit će Čovječe gdje mi je auto!:jump:
Ne gledam TV bas u zadnje vrijeme, ali volim pogledati skolske tajne, i tak neke gluposti :)
To je već bilo i uopće mi se ne sviđa, ne možeš ti bazirat film na dvi tri dobre baze.= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Školske tajne, da i to volim pogledat.
neznam, nisam gledao!= Citat =:
Izvorno postao axw
Ali Nov@ TV ima po meni najbolje filmove! :thumbup:
humor hmor i samo humor zato je rtl za mene bog televizije
:klap: :klap: :klap: :klap: Sport,humor,akcijski humor,triler(ponekad),neke serije,sport
J:jump: :jump: edva čekam neki dobar film
Dobra tema
I ja jedva čekam neki dobar film ali čini mi se da ću se načekat jer ovi naši samo reprize daju što prošlogodišnje što od pet godina stare, pun mi ih je kufer. Brate mili ima filmova šta ne kupe ili šta već rade.:jehon:
ja volim gledati CSI NY,zaboravljeni slucaj i jos je neka serija slicna CSIu...obozavam ove forenzicare nedjeljom i to...i obozavam vatrene decke :love:
trenutno mi je glavno da repertoaru NOGOMET :) al inace gledam samo ovo i to ne svaki put...volim pogledati raymonda,will i grace i to je to...nemrem se sad bas sjetiti...
filmove ne volim previse...pa pogledam tu i tamo koji ako sam s deckom (koji je totalno filmofil :p )
e da...zaboravih...CAROBNICE...to ne propustam :)
CSI Las Vegas. I Odjel za zločine ili kak se već zove, ono što ide nedjeljom na HTV-u navečer.
Meni su te istraživačke serije prije bile ok. Sad mi več idu na uši van.
CSI ovo, CSI ono, Odijel za umorstva, odijel za droge, odijel za pogrešna parkiranja, odijel za prodaju Penthouse-a mlađima od 18 i ostali odijeli, istrage i zakoni i redovi i mirovi:eek:
Komedije i "humor" na RTL-u mi se neda komentirati.:Puke:
Film u 20:00 zna biti ok.
Jedino što trenutno redovno gledam je Seinfeld.;D
dokumentarci, filmovi komedije, naučna fantastika, dnevnik (kad uvatim) otvoreno (ako je zanimljiva tema)... e da i kućanice, gledam radi one hm... kak se zove... joj... šta živi s onim frikom bogatim... joj znate... uglavnom...
= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Ja pročitao ČOBANICE... Rekoh, WTF?! :klap:
Slabo gledam TV, ali kad se sjetim pogledam Will&Grace, Seinfilda, Kućanice (da, da, znam...)...
Ne gledam TV generalno. Pratio sam "Latinicu", pogledam tu i tamo ako bude neki dobar film (zadnji koji sam pogledao na TV je bio "Misery" :) ) i dokumentarne serije. Radije vrtim svoju kolekciju od 250 DVDa.. :retard:
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
:rotfl:
Sve super serije, pogotovo 'Seinfeld' (na iPodu uvijek imam dvadesetak epizoda).
Dok se prikazivala, gledao sam pod obavezno "Dva metra pod zemljom"... Ali ipak smo mi preosjetljiv narod za takve bizarije, pa se nakon dvije sezone nisu ni trudili dalje otkupljivati...
E, pa ja ne mogu vjerovat... U prošlom postu sam te htio pitati jesi i to gledao;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Inače, bile su nove sezone ma Sloveniji (1 ili 2).
Screw that! Za to imam ADSL... ;) Jedna od najboljih serija ikad i sa fenomenalnom špicom i glazbenom podlogom... BTW, ako si gledao "American Beauty" možda skužiš paralele... ;) Isti scenarist...
Meni do sad najbolje serije - 24 i Stažist.
Prva i druga sezona '24' su mi bile fenomenalne, al od onda se vidi blagi pad u kvaliteti (bar meni).= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Najbolja humoristična serija IMO je bila 'Da ministre'. Zakon serija.
e sjetih se sad...voljela sam gledati mucke :)
ma ne voljela...obozavala :) i kamiondzije :)
PAJO,PAJOOO!!! :jump:
e to je serija :D
dal je tko gledao hum seriju "Father Ted". Jedna od boljih britanskih pišarija.:jump: