da li netko zna cijenu?
Printable View
da li netko zna cijenu?
u njem nova 170e bez ugovora
U Srbiji je 120 eura prema www.moblnisvet.com.
1500kn traži jedan frajer iz oglasnika, a prodaje ga full dugo već.... za te pare si moš kupit bolji mob...
imao ga ja prije tj. dana,apsolutno ne vrijedi 1500kn..niš posebno..ok zvučnici-tj. zvuk,a sve ostalo standardno loše
da, nepostoji dobar razlog za kupiti taj mob. dotični je prošao kao razočaranje od strane korisnika
pitam zato sto je povoljna u njemackoj tj 116 eura pa ce mi sestra kupit, a ionako me samo muzicki dio moba zanima, a i ekran je lijep j dobar a ostale funkcije kao kamera i 3 g me ne interesira, a dobije se i 512 mb uz ju....
Ja neznam dali je i jedan los komentar bio za e398,ako je tako za njega zasto bi ROKR bio razocarenje.Jeste da je njegova cena u pocetku bila prevelika za ono cime on raspolaze ali sad telefon je odlican gledajuci da mu je cena 120e.Tj. veoma brz telefon,pri maloj modifikaciji odlicni zvuznici koji su jaci od vecine telefona koji su dosta skuplji od njega(kao npr. SE W800i).U ostalom i nepostoji razlog za pljuvanje telefona koji nisi ni drza u rukama.= Citat =:
Izvorno postao jay
cijena mu nije opravdana ali modding koji rokr dopušta je nemjerljiv sa svim motorolama... da ne govorim! od itunesa pa nadalje. 100 eura bi bila realna cijena po mome.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Mob definitivno vrijedi tih novaca. Imao sam E398 koji je bio odlican, vjerujem da je tako i s ovim modelom, jer su u principu potpuno isti + ono sto je gogs rekao o modanju. Cijena je odlicna pogotovo kad se uzme u obzir ovih 512 mb kartica koja kod nas dodje nekih 30 eura sama. Te vjerjujem da ces i stereo slusalice dobiti s njim:), ako ne i USB kabel. Za te novce dobijes dobar mp3 player i odlican mobitel, te upotrebljiv usb disk. Definitivno isplativo. Na tvom mjestu ne bih razmisljao o kupovini.= Citat =:
Izvorno postao labud
sve sam blize da cu ga uzeti samo mi nije jasno sto se moze dobiti modanjem?
da li vise ili manje od ostalih motorola?
možeš uključiti oko 90% opcija koje možeš vidjeti na ovoj stranici= Citat =:
Izvorno postao labud
to je samo za seem edit + jasno mod flashanje, flexanjem itd= Citat =:
Izvorno postao GoGs
istina nisam ga držao u rukama :throw: ali naišao sam na neke negativne komentare na netu svojevremeno... al eto povlačim ako ti tvrdiš suprotno :beer:= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM