-
nokia 5140i kupovina
vidio sam da je 5140i sada dosta povoljna a izgleda mi super,inace nikad nisam imao nokiu dosad ,imao sam alcatel i 4 sony ericsona i sad sam kupio siemens c75 ronaldo ali mi se ne svidja pa cu ga prodati a ako netko ima 5140i neka napise nesto o njemu,hvala
-
Mislim da je vec bilo govora o tome ali ipak cu napisati da ces lakse odluciti....
Ja ga koristim sada vec nekih 6 mjeseci i moram reci da je odlican.
Baterija 2-3 dana (ovisi koliko govoris)
Nikad ne blokira, zvuk tokom razgovora je odlican, osvetljenje isto.
Tastatura je malo tvrda ali se brzo naviknes na nju i kasnije toga ne primjetis.
Ja ga korstim iskljucivo za razgovore i ponekad za koji sms, tako da o nekim drugim funkcijama ne mogu govoriti.
Ima svetiljku koja je za mene izuzetno prakticna i korisna.
Ukratko praktican pouzdan i izdrzljiv telefon.
Ako imas jos koje pitanje samo pitaj!
Pozdrav
-
Imao sam 5140, te nije telefon nešto posebno. Originalne maske su sve smao ostporen na udarce, meni se strgala kad sam ga pokušao otvoriti sad je kod frenda i on je već na drugoj masci.
Praktična je lampa al to je IMHO sve.
-
Stari ga ima ko sluzbeni i mob je cist ok , znam da baterija traje ful dugo , dosad je i prosao svasta a jos je ko nov . nadam se uskoro mozda dodje i malo vise u moje ruke .
-
Ako ces odluciti kupiti mi se javi na PM, mogu ti nesto(5140i) povoljno ponuditi.
-
Nokia 5140i je robustan mobitel , dosta kvalitetne završne obrade , po mojem mišljenju , to je rezultat "tvrdim" tipkama! Baterija drži dosta dugo , ako ga se pravilno prvi puta napuni drži i preko 3 dana!! Ovaj mobitel je za korisnike koji rade po teškim uvjetima, znači prašina , voda i sl.... Ak mob trebaš ovak jer ti se sviđa može se i tako koristiti ali trebaš privikavanje , al opet to nije područje za taj mob i nemreš ga full iskoristit! Stari je kupio 5140i i onda ju je dao vozaču , ne znam zašto a meni je mob bio baš dobar , ona svjetiljka je JAKO korisna:klap: a ak je neko skužio ima i "VASER-VAGU" to je pravi mali građevinski mob :famous: Evo mogu ga usporediti sa Siemensom M65 (njega imam kao drugi mob) jer su u istoj klasi!
Dakle po mojem mišljenju Nokia vodi u gotovo svim segmentima , osim što Siemens ima u ovom slućaju bolju kamericu i malo mekše tipke!!! Siemens je jako ograničen kapacitetom.
Eto nešto ukratko :jump:
Pozdrav
-
znaci ako si zidar kupi ga odmah
-
5140
ako ces uzimati, definitivno 5140i, ne 5140...
inace ja ga koristio 2 godine i nimalo ga nisam stedio, pao je barem 1000 puta na beton, cak jednom i u vodu..
nikad greske...
onda sam imao prometnu......::) tad je krepao::)
-
razmišljam o kupovini 5140i
koliko bi trebao izdvojiti za novi mob na crno?
-
Imaš ih u oglasniku od 700Kn... :spin:
-