Kakve su mogućnosti otključavanja benq siemensa (konkretno c81 i a31) na sve mreže?
Printable View
Kakve su mogućnosti otključavanja benq siemensa (konkretno c81 i a31) na sve mreže?
A31 se može Jokerom ako želiš sam i besplatno dok C81 još nema free alata.
za a31 i c81 su različiti kabeli, zar ne? znaš možda koliko se kreću cijene kabela i gdje su najpovoljniji?= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Postoji li možda neki pay software za otključavanje c81... ako ne to znači box preostaje?
Koriste isti kabel a C81 radi sa oba modela kabela (DCA-100 i 140).
Za kabel prvo probaj vidjet u Solvensu pošto su ti najbliži a onda u lokalnom oglasniku.
Pay software postoji,SST (Siemens Service Toolbox) mu je ime može se kupit u kompletu sa testpoint kabelima(cijena oko 220€) .A box za Siemense je Martech box (neznam točnu cijenu ali bar duplo više).
i SST je box, s njim imaš soft i dongle...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
sa marechom nema dongle, samo soft i interface.
martech plus je 400 eura. a SST od 220-250.
lol, htio sam čuti nešto kao 7€ :chatter: hvala na info, javite kad izađe neki free alat :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Raspitaj se kod lokalnih unlockera pošto ih rade i koštat će te 50-ak kuna/telefon.
Zvao sam Solvens, rekao je da im kabeli vjerojatno stižu za tjedan dana.= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Inače u Splitu je unlock skuplji skoro pa min. 80kn
free alatke sve teže, papua je napustio free projekt, dobio je pare od martech i SST teama....= Citat =:
Izvorno postao jay
Zna li tko kakve su mogucnosti za odlockanje ovog novog Benq-Siemensa EF81 ?
znam ja ali nevrijedi jer iovako loš SW dobija jošpar BUGova, npr. ulaskom u imenik davidiš podatke o osobi telefon de restarta, zumanjem na fotosu (prije okidanja slike) telefon se restarta itd................
radije vidi ili kod operatera ili distributera, možda je malo skuplje ali je sigurnije.........
nikakve, barem zasad.= Citat =:
Izvorno postao such-du
a i ne vjerujem da će biti kasnije free, riječ je o qualcomm platformi.
mogu li dobiti adresu sa koje mogu skinuti jokera kao i shemu kabla,bas imam jedan a31.= Citat =:
Izvorno postao sms freak
imas ga ovdje na forumu Siemens/ostalo/free programi...
a ovdje imas tutorial - Siemens/ostalo/tutorial
Danas sam saznao da trenutno samo DreamBox može otključati C81
http://dreambox.hk/news.html?news_id=24
Ostali (SST i Martech) još nemaju novosti vezanih za ovaj model.
A free alat za C81 također još ništa.
SST uskoro totalno mjenja platformu i interface.= Citat =:
Izvorno postao sms freak
martech će dodati i taj benq, oni su uvijek no.1, nekad i nisu najbrži, no najpouzdaniji svakako jesu.
dreambox još uvijek debelo zaostaje, a tu je sad i MT