Dvoumim se između te dvije motorole... pa sta kazete, koja je bolja i koja se isplati uzet?? :)
Printable View
Dvoumim se između te dvije motorole... pa sta kazete, koja je bolja i koja se isplati uzet?? :)
a naravno e1000
3G, 320*240 ekran, 1.2MP kamera.
ja mislim da se tu nema sto previse dvoumiti, osim ako ti se vise svidaju preklopni mobiteli.
Ma nije bitno jel preklopni ili nije... vazne su mi funkcije...
moj glas je isto za e1000 ali treba ju naci :-/
ma e1000 kakav v360v
Navodno baterija na E1000 ne traje puno duze od jednog dana, dok je to kod V360 oko 3 dana. Ako te to ne dira, pobjednik je naravno E1000.
što se baterije tiče meni drži 3 dana (s ugašenim UMTS-om):thumbup:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
kao sto je gospon xianfu rekao, baterija nije jaca strana ovog moba, al uz umjereno koristenje ti moze potrajati.
vidim da si korisnik vipa, a prije je bila neka akcija za 1000kn se mogao e1000 nabaviti, pa pogledaj da li to jos traje.
i jos jedna stvar, na e1000 ti ne radi tele2, provjerno, jer kao sto vidis u mom potpisu, bio sam vlasnik to moba i korisnik sam tele2 (ja sam se privremeno onda vratio na stari vip broj).
pozdrav
cek... znaci ako ga otkljucam nece radit na tele2?? :confused:
Tako je...nije kompatibilna kartica s mobom..Nekaj u naponima je problem ili kaj već...
tako je. nije stvar u zakljucavanju, nego se jednostavno tele2 kartica i e1000 "ne slazu".= Citat =:
Izvorno postao prpic
E1000 :thumbup:
E1000 kupi ...makar neznam baš kolko je kvalitetan mob..kada je tak jeftin...u vip-u ga više nedrže...ali ima u oglasniku..
oba sa onim sugavim vodafone softverom,ali ako bas moras,onda e1000.
Evo kolega s foruma prodaje e1000
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23859
tako da trk tamo i pitaj kolko traži:thumbup:
zato se soft promjeni:thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
ekran,kamera,umts su dovoljni razlozi da kupis e 1000 a ne v360v,
vec jesam
:closed: