zanima me vaše mišljenje? :)
Printable View
zanima me vaše mišljenje? :)
Iskreno, ako uopce pomisljas na to, mpx220 nije za tebe. V3x je klasican sminkerski mobitel sa jako ogranicenom funkcionalnoscu i mogucnostima, dok je mpx220 ipak smartphone.
a čuj da ja imam taj izbor, meni je v3x puno ljepša i močnija od mpx200. stabilnost softwarea ne znam, pogotovo jer je to motorola, karakteristična po tim nedostatcima, ali karakteristike su na strani v3x, a i meni je definitivno bolja.
EDIT: možda ti i ovo pomogne u izboru:
Motorola MPX220
Motorola V3x
V3x je odlican aparat, ako mu ne treba smart - svaka preporuka...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
ma znam ja kaj je smartphone ali ipak mi je nekak dosadio, po meni klasičan smartphone TREBA imati touchscreen, zato mi mpx neleži nekako dok mi je primjerice 6600 i symbian super bio..= Citat =:
Izvorno postao rospaya
a v3x mi je prelijep mob samo kaj je motorola i iskereno one nisu baš nekaj po funkcijama, mpx je druga priča jer ima win.
V3x, ipak je noviji model!
ma dobro to mi baš ne predstavlja veliku stvar, nego me zanima kakva je kamera na v3x, inače mi netreba ali ako je već 2mpx.....= Citat =:
Izvorno postao Nono01
mpx220 ipak smartphone, ali i dosta star model. A v3x ima do sada najstabilniji formware tako da nećeš imati problema. Tu je 3G, videostreaming, videopozivi, 2mpx kamera, video nvidia ćip ugrađen... Ako te bude smetao branding, to se obrati u motorola forum i mi ćemo ti rado pomoći oko riješavanja tog problema :D
dakle, V3X! nećeš požaliti, vjeruj mi!
točno, to što je novija ništa ne znači. a čuj kamera ima 2 mpx, nema autofokus, al zasigurno je bolja od mpx, navodno je mana što je slika zrnasta, općenito kod svih motorola. al ti najbolje znaš kakvu ima tvoja, pa sad slika može samo biti bolja. a kažem, meni je i funkcionalnost v3x bolja od mpx, iako nije smartphone. dizajn također.= Citat =:
Izvorno postao Vex
negdje sam pročitao da mpx220 ima koma kameru, mislim na mobile review...ah čuj ako te kamera zanima v3x bez razmišljanja
hvala na preporukama, budem još razmilsiom kao što sam prije rekao mpx mi je ok mob, samo za WM premali ekran i šteta kaj nije touchscreen, ovo za kameru na mpx je fakat koma kamera (na 6600 je malo oštrija..) ali kad već uzimam "bolji" mob onda nek bar ima poštenu (za mob) kameru...
ako ti netreba smartphone uzmi v3x
e to je pravo pitanje, ipak sam ovisnik o OS-u, mislim da ću ipak ostat na mpx, a uzet ću si v3x kad padne cijena, već se sad može dobit za 1300-1500kn :)= Citat =:
Izvorno postao sonyck
hvala svima na brzim odgovorima! :thumbup:
ni kamera na v3x nije nista posebno.= Citat =:
Izvorno postao Nono01
kamera nije losa ali u usporedbi sa d600/k750 je koma.
ok hvala na odgovorima, ali ipak ostajem na mpx jer je mob zakon, baš sam promijenjio ROM, kakav mob i koje moučnosti...!!!
p.s. može se i ovaj topic pobrisat...