ali tko zna kako promjenit, tj otključat tipke iznad crvene i zelene, na V360 @ MRHOLLOW MP
Printable View
ali tko zna kako promjenit, tj otključat tipke iznad crvene i zelene, na V360 @ MRHOLLOW MP
jesi mozda pogledo ovu temu
jesam, pročita sam sve prije nego sam iso flashat, ali onak nabrzinu, možda mi je promaklo, pogledat ču opet.= Citat =:
Izvorno postao prpic
Vidio sam u u postu sa yet pacom, tamo pišu neki ofseti, a sad neznam jel to isto paše i za ovaj drugi monsterpack?
Evo ovo piše:
Za promjenit tipke iznad crvene i zelene tipke sa Yuetom v1,3 treba:
1. 005b-0001seem u offsetu 1e ubacit 42 i offset 1f ubacit 43 - restart
2. 0313-0001seem upisat željenu funkciju. Ja sam stavio " PhoneBook "- restart
3. 0314-0001seem isto tako. Ja stavio " Message "
0313-0001 upravlja lijevom, a 0314-0001 desnom tipkom. Obavezno kod upisa
paziti na velika i mala slova.
Probaj, nemas sta izgubiti. Meni radi na vodafonovom softu.= Citat =:
Izvorno postao alex1
BTW, mogu li se u 0314-0001 ubacit neke druge funkcije osim Phonebook, Message i RecentCall? Bilo bi zgodno da na desnu tipku odmah udje u pisanje smsa!
miliš da odma samo pišeš, bez new message, e to neznam, probaj, napiši nova poruka, ili new message, pazi na velika slova.= Citat =:
Izvorno postao spade
to radi na svim firmware-ima= Citat =:
Izvorno postao spade
nekako sumnjam, mislim da su dostupne samo stvari iz mma_ucp= Citat =:
Izvorno postao spade
Mislim da radi bez problema na svima....meni osobno je radilo na vodafone MP i sada, na Yuvetovom radi takodjer....
Samo pratite opisani postupak i nema frke......bitno je veliko i malo slovo, morate zadrzati broj zauzetih polja s time da ostatak ispunite sa tockicama i na kraju texta ako je on kraci od ukupnog broja polja morate zavrsiti sa 2 kvadratica pa ostatak opet ispuniti sa tockicama.
Ovo govorim jer samo na taj nacin mi je proradilo......
Ako sam bio malo nejasan, kada izvucete seemove jedan od njih (massage) vec ce biti postavljen, po njegovom izgledu konfigurirajte drugi.
To bi moralo raditi, ali meni osobno se taj nacin nesvidja........najlaksi nacin da doznas nacin ispisivanja putanje je da napravis shortcut i zatim izvuces seemove koji u sebi imaju zapise kratica (neznam sad napamet koji su, neda mi se traziti :-/ , ali imas ih u velikoj v360 temi 100%) i samo prekopiraj nacin ispisa putanje u 0314/0313....= Citat =:
Izvorno postao spade
Zar i ti pređe na yueta! :)= Citat =:
Izvorno postao zrino
Izgleda da sam posljenji mohikanac na modanom v360v :-/
Yuet je dobar ali ima puno posla da ga sredim kak mi pase, a nemam trenutno dva dana za potrosit na mob.
A jesam jebi ga....idem linijom manjeg otpora :rotfl:
Vecinu stvari sam doradio i uklonio one njegove "trade mark-ove":evil: :evil:
Nemam vise toliko ni volje/vremena za sve to, cekam da mladja forumska ekipa nesto slozi pa da se ogrebem:thumbup:
Ajmo raja slozite Cro MP sa nas ljencine :chatter:
potpisujem ;)= Citat =:
Izvorno postao zrino
Stavio sam shortcut na meni+13 i potrazio veliki v360 thread i spominu se 0002_XXXX seemovi. Tamo sam nasao na poziciji 0002_0001 do 002_0009 samo vodafonove shortcute dok mojih nema! Kako da najjednostavnije pronadjem gdje je to zapisano, nekako nisam raspolozen za sljepo pikanje seemova.= Citat =:
Izvorno postao zrino
kako nemas shorcute na 0002_XXXX seemovima???
pregledaj sve 0002_0001 do 0002_0064
na yuetovom modu je zadnji shortcut u 0002_0012 seemu... (18 Date) i to je ok...
Na vodafone softu ima devet ugradnjenih vodafone shortcutova na 0002_0001 do 0002_0009 dok je dalje do 64 sve prazno!= Citat =:
Izvorno postao m...
Ne znam gdje je spremio custom shortcut za new message (meni+13)
Nego ako ti se da molim te napravi shortcut za new meesagi i pogledaj kako izgleda string. Volio bi to stavit na tipku iznad crvene.
stavio ga je na 0002_000d, mislim nije imao di drugdje staviti... a text koji pise u shortcutu je text koji sam napises...
cini mi se da se referencira preko onoga sto pise na 0xE i 0xF (za new text message je to 0x0A i 0xD6)
/edit
Inace po defaultu je "New Text Message" sto je 16 znakova... svugdje su po 2 byte-a po znaku... tj prvi je 0x00 a drugi obicno slovo... i zavrsava sa 2 puta 0x00, nakon toga ode 0xFF do kraja...
sto znaci da ti za ovaj gore text treba 32 byte-a za text + 2 byte za kraj, a seem je velik 24byte-a...
tako da mi se cini kako to nece ici...
Nista od toga... 0x0A i 0xD6 su vjerojatno drugi tipovi reference od ovih koje te tipke traze, a i to sto kazes da "New Text Message" ne moze bit zbog duljine.= Citat =:
Izvorno postao m...