Autoexec aplikacija pitanje
dakle u čemu je problem; kad sam tek kupio symbian nokiju i kad sam počeo učit o symbianu, zapamtio sam ovu aplikaciju po lošem. dakle, pri svakom paljenju moba, javljao mi je da je autoexec aplikacija zatvorena, i onda nakon nje su se sve aplikacije pozatvarale, a ja sam odmah povezao tu aplikaciju sa autoexec.bat na kompu što me kao početnika uzje****, zbog toga sam i mrzio symbian, dok se sve to nije ustabililo, i nakon formatiranja i telefona i kartice sve je radilo kako treba. e sad vidjeh ponovo tu aplikaciju, i htio bi ju instalirat, la uopće ne znam šta radi, da mi se ne bi opet desilo isto, jer sad je telefon pun programa i glazbe(mislim na MMC) i nikako ne želim da mi se dogodi isti problem(kad ga restartam). navodno ta aplikacija kontrolira programe pri podizanju sustava, al ja bih ipak volio malo bolje pojašnjenje, pogotovo nekog tko ju možda i koristi. jer stvar je u tome da možda se mogu blokirat neke datoteke ili aplikacije koje samo koće brzinu rada telefona, a da su nevažne za njegov proces. dakle, poubijat neke procese, i možda ubrzat telefon, na taj način.