ono za 198kn,sutra u zg pisalo je trg..sad pise nesto jarun...moze li mi netko rec di je tocno,da neidem bezveze do trga,i oko kolko sati ce bit kamion..... oce bit oko 10na trgu...ajde brz odgovor..hvala
Printable View
ono za 198kn,sutra u zg pisalo je trg..sad pise nesto jarun...moze li mi netko rec di je tocno,da neidem bezveze do trga,i oko kolko sati ce bit kamion..... oce bit oko 10na trgu...ajde brz odgovor..hvala
mislim da je na Jarunu ipak , tako pise na netu .
je*emu..tak sugavo organiziraju sve to...a znas li u kolko sati je na jarunu i di..nigdje nis ne pise....!!! minus u pozitivnoj stvari t-mobile
vjerujem da je to neka prezentacija po principu skoro cijeli dan . steta kaj je na jarunu , jer daleko je iz dubrave , do trga bi otisao drage volje , a ovo ne . pa poginuo bi sa skuterom do jaruna :)
isti problem hehe:-/
isti problem , isti kvart , isti mobitel nas zanima, i isto k700 u djepu . jer ovo slucajno ? :)
hehe..samo sto vec imam jedan lg..al nesto punjac mi ne puni dobro,pa da ne kupujem punjac,mislio uzet jos jedan komad...inace mob je odlican,samo sto baterija kratko traje...kad se prica brzo se trosi pa se mora svaku vecer punit kad ne svaku drugu..
ozbiljno ? ak je tako , onda dobro da nisam otisao po jedan , mrzim kad baterija traje manje od 3 dana . hvala za info .
no problem...ja sam se isto nadao da ce baterija trajat barem 48h al nis od tog..zato lijepo izgleda mob he
tri dana trajanja baterije je po meni i vise nego dovoljnoi.meni na k750 drzi jedan do dva dana.