Smeta me to što na L6 se ne mogu skrivati pjesme. Prije sam uspio ali se ne sićam toćno znam da je bilo sa LeaderGL FlexEditorom ali neznam kako. Nisam vidio baš da se neko bavio s tim, ali jeli itko zna?
Printable View
Smeta me to što na L6 se ne mogu skrivati pjesme. Prije sam uspio ali se ne sićam toćno znam da je bilo sa LeaderGL FlexEditorom ali neznam kako. Nisam vidio baš da se neko bavio s tim, ali jeli itko zna?
ja isto MISLIM da sam to uspio sa jednim monsterom, a da me ubiješ, neznam s kojim!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
od ovih jedan je!
R3511_G_0A.52.2AR_PDS00D_LP0024_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_05_00_10R_GSUL6T675MB0A5_1FF
R3511_G_0A.52.26R_PDS00D_LP0004_DRM0201_JPJAVA_G_0 A_L6_06_00_14R_SE5426AXXF10AC_1FF.sbf
Ne želim sad monsterpack, nego samo flex, brže je i jednostavnije, ali di mogu skinuti te MP-ove da ih probam rastaviti ako je to ikako moguće?
Hvala na trudu!
http://www.gocellular.org/forums/loc...ks.php?catid=4= Citat =:
Izvorno postao a.k.
potrebna reg... sumnjam da ćeš ih znati i moći rastaviti jer sadrži SW upgrader...
no probaj pa javi kak si uspio!
A kaj se ne može preko nekog P2K softa podesit na dotičnoj stvari attribute da bude hidden, pa se onda ne vidi iz moba
:zbunj:
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ovo mi nije baš jasno. Jeli se može to napravit s p2k toolsom ili tako nećim, ako možeš please objasni
Evo uspio sam s LeaderGL FlexEditorom tako da sam ubacio flex od L7.
Sad me samo smeta što mi kad uđem u video snimanje budu smetnje pa trebam smanjivati rezoluciju svaki put. Ima li neki naćin da mogu snimati sa većom rezolucijom? I da ne otvaram novi thread, mogu li ubacit neki monsterpack od drugih mobitela?
NIKAKO NE DRUGI MONSTER PACK, SAMO R3511!! najbolje ti je da potražiš flex od L6 i to riješiš!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
ne misli se na sakrivanje fileova u mobu (kao power animacija i zvukova) nego kad se mp3 reproducira, ima opcija "Hide", i ona nam omogućava da se krećemo po mobu a mp3 i dalje svira.:)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Evo naša sam nešto samo neznam zašto ne ide
offset 9A - bit 7: Multimedia > Sounds > Playlist capability, ability to 'hide' sound player (0 on, 1 off)
I sad ima li dobrovoljaca da mi to proba napraviti i kaže zašto mi nije išlo???
Moj 0032_0001 seem
to ti je ovo što je GoGs napisao u postu iznad: samo makne (sakrije) player ali ga ostavi da svira, da možeš dalje kopat po mobu. To tui neće sakrit neki mp3 da ga se ne vidi.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Pa znam ja to i želim. Oćeš pogledati što sam ja falio u tom seemu?
Ovo je podešeno, na "on". Tako da bi moralo raditi...= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Eto, ali ne ide, nemoj misliti da nisam resetira. Ponuđeno mi je opet samo details i back.
I ne kužim ono editiranje za duže video snimanje nego samo ovo s bitovima, ukljućivanje i iskljućivanje, a ima li koji tutorial za ono što si ti napisa? (sorry na offu)
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ma daj te ljudi, na mojoj staroj motoroli v300 sa monterpacko 58r to radi bez nekakvih dodatnih opcija. Ima negdje u seem-u to za namjestit ali moram jos malo potrazit
= Citat =:
Izvorno postao DeMar
al ovdje se govori o motoroli L6 :)
prijatelju, sakrivene opcije na v300 i na L6 više nisu u istom offsetu. neke jesu, ali ih dosta više nema... i pojavili su se novi seemovi...= Citat =:
Izvorno postao DeMar
A glupa L6-ica... Tribali su sve zakomplicirati:-/
Ako ikog zanima, otkrio sam i ovo..
Potreban program: P2K Tools
Treba izvaditi i napravti backup seem-a 0032_0001
U njemu treba uključiti offset 78 bit 4
Ako treba slikama samo recite..