nisam znao gdje da stavim topic, ali pošto ima veze sa smartphonovima onda je valjda ok...
dakle zanima me najmanji candy-bar smartphone koji je dostupan na tržištu (svejedno crnom ili bijelom), tj. mob koji ima OS, svejedno symbian ili windows?
Printable View
nisam znao gdje da stavim topic, ali pošto ima veze sa smartphonovima onda je valjda ok...
dakle zanima me najmanji candy-bar smartphone koji je dostupan na tržištu (svejedno crnom ili bijelom), tj. mob koji ima OS, svejedno symbian ili windows?
HTC Next Generation:
http://news.bbc.co.uk/nol/shared/spl...ture/img/2.jpg
:thumbup:
Koji Je To Mob
Kaj je najbolje, meni uopće ne izgledao kao mobitel, već kao neki ručni sat sa GPS-om...
Za Symbian nisam siguran, ali za WM je 'vako:
Motorola Q je prilicno tanka, ali je siroka
Qtek 8310 nije bas velik :rolleyes:
Zaboravio si spomenuti i palm OS.. i to je OS za smartphoneove (treo 650 najprodavaniji je smartphone na svijetu)....:-)
Jel sam ti spominjao da ne volim palm :) :) :)= Citat =:
Izvorno postao speedcats
da i meni se čini nekak da je 8310 najmanji... ok fala, po meni se može ovaj topic i obrisat :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Tebi nije upućeno, uvjek se javljaš iako se ne odnosi na tebe... Ni ja ne volim PPC pa to uvijek ne spominjem...
nokia 7610, jedna od tanjih..19mm
Palm je mrtav za mene, a i vecinu korisnika pametnih telefona u ovom dijelu svijeta. Bilo bi dobro da stavis "najprodavaniji smartphone u Americi" (ili gdje je vec), a ne u svijetu, jer kod nas to definitivno nije! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao speedcats
= Citat =:
Izvorno postao SlaWeX
Mislim da smo i mi dio svijeta, jer je po statistici najprodavaniji u cijelom svijetu, u Europi ne, ali Amerika diže statistiku.....
I mrtav je jer nema ozbiljnijih dobavljaća...