Pozdrav,
Dvije godine sam imao E-700 i bio sam zadovoljan. Sada bih uzeo E-760 ili E-770, dvoumim se. Pomozite mi, u čemu je razlika između ova dva mob-a, koji je bolji?
Inače, jako mi se sviđaju preklopni mobiteli.
Hvala.
Printable View
Pozdrav,
Dvije godine sam imao E-700 i bio sam zadovoljan. Sada bih uzeo E-760 ili E-770, dvoumim se. Pomozite mi, u čemu je razlika između ova dva mob-a, koji je bolji?
Inače, jako mi se sviđaju preklopni mobiteli.
Hvala.
http://www.mobilnisvet.com/compare.p...b=897&c=-ovdje imas usporedbu
e760-meni je osobno ljepsi,ima 80 mb ugradene memorije,nema mogucnost prosirenja memorijskom karticom,1.3mpx nema blic,ima ,ima SyncML i ems dode 160 eura
e770-ima mogucnost prosirenja memorijskom karticom,ugraden blic,nema , SyncML i ems
vise-manje isti mobiteli,ako ti nije zao dati 30 eura vise za mmc i blic kupi e770
Da sam na tvom mjestu uzeo bih E770, cisto zbog prosirive memorije i blica. Preporucujem ti da samsung kupis u ducan cisto zbog garancije. Ne znam kakvi su ovi novi modeli E serije sta se tice flat kabela, ali ako dodje do problema bit ces sretan da imas garanciju.
za samsunga je flat bogovski skup zato ga kupi u trgovini ni slucajno na crno.
Sigurno cu ga kupiti u trgovini. U Rijeci u Elektromaterijalu E-760 i E-770 isto kostaju: 2.449,00 kuna. Gledao sam karakteristike oba mobitela na Samsungovoj stranici, www.samsungmobile.com, i vidim da imaju prakticki iste karakteristike.. tako da sam stvarno u dilemi.
Ima li jos koji preklopni mobitel koji mi mozete preporuciti osim ova dva, ne mora nuzno biti Samsung, cijena moze biti do 4.000 kuna ..
Usput, na E-700 kojega jos uvijek koristim razbio sam staklo vanjskoga displaya tj. napuklo je. Sa samim displayom je sve o.k., normalno funkcionira. Sad mi recite dali postoji mogucnost da se to zamjeni, popravi?
nokia 6131 prije ova dva, kod nje ti 99,99% nece otici flat kabal..
mozes ju kupiti i na crno, dodje oko 2000kn
ali od ova dva e770 ti je bolji
premda je poznato da samsung bolje radi klizne(npr. d820)
Zaista Nokia 6131 nije los mobitel, no i ja bi izdvojio E770 od ova dva Samsunga. Na crno ga imas vec po 1500kn, a i cijena u trgovini 2400kn nije prevelika.
Mobitel je odličan.
Imam oba.
E760 vise pase za zenske, E770 za muske (moje misljenje).
E770 je tehnoloski ipak napredniji :)
ako mos kupit mob do 4000 kn,kupi n90