Pitanje glasi da li je tko stavio u moto e1000 karticu od 512mb i naravno da radi? ako je koji je proizvodjac ? namjeravam kupit pa da se ne zaletim!!! Hvala!
Printable View
Pitanje glasi da li je tko stavio u moto e1000 karticu od 512mb i naravno da radi? ako je koji je proizvodjac ? namjeravam kupit pa da se ne zaletim!!! Hvala!
nisam isprobao, ali E1000 podržava 512 Mb microSD kartice tako da bilo koja microSD mora odgovarati! pa isprobaj prije nego što kupiš.:)= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
da znam mislio sam burazu rec da mi je kupi al najvjerovatnije cu morat sam po nju pa na licu mjesta isprobat!!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ja u mojoj motoroli koristim sandisk-ovu 512mb karticu,nisam jos nikakvih problema imao sa njom tako da eto tu bi ti preporucio...
Ja takodjer imam SanDiskovu karticu od 512 MB - bila je oko 263 Kn, ako se dobro sjecam, u Kodak Centru - Maksimirska 112a.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Sve radi perfektno.
Edit:
Sad vidim da si u BJ, a ne u ZG, ali tako da znas, ima razlicitih cijena pa da ti ne uvale nesto (pre)skupo...
nasao sam je za 180kn u zg isto SanDisk to je ok cijena tak da razmisljam da odem po nju...= Citat =:
Izvorno postao NGager