Stalno se govori kako će doći, ali nikako da dođe. Šta vi mislite, hoćemo li uskoro uz simpu i vip imati i druge mreže?
Mislite li hoće li biti bolje ako dođe 3 gsm operater?
Printable View
Stalno se govori kako će doći, ali nikako da dođe. Šta vi mislite, hoćemo li uskoro uz simpu i vip imati i druge mreže?
Mislite li hoće li biti bolje ako dođe 3 gsm operater?
Sve kao i do sad osim što će biti više reklama na Nov@ TV (i ovako me "ubijaju")...
3. operater će se samo uvaliti u dugove pa tko voli...
ne vidim stvarno tko bi mogao doci... iako, mislim da ima dovoljno mjesta i za trecega... u svakom slucaju, za nas korisnike je bolje da dodje treci... sto vise konkurencije, to bolje... vise akcija, promocija, i nize cijene... :)
Volio bih i ja malo "krvi" ali sve sumljam... :(
i ja isto
Sumnjam da će doći kada država indirekto potencira monopol HT tako da im je i Vip trn u oku
Ma doći će...kao i sudnji dan ;D
ak me memorija dobro služi u Mobilu 39 je bilo nešto o tome
Doći će kad HT i VIP iscrpe sve moguće načine da to spriječe. A kad će to bit, pitajte HT i VIP.
Zamislite sutra u novinama: "HT kupio VIP-a" može i obratno, uopće nije važno. Meni se čini da broj operatera nije ono što je bitno. Bitna je promjena kvalitete i cijene usluge nakon šta pređeš državnu granicu, tj. bez obzira na broj "igrača" telekomunikacije su suviše važne i strateški i ekonomski da bi se to dozvolila ikakva tržišna utakmica većeg stupnja od kazališnog. Država rules i to je tako i u zemljama s tzv. civiliziranim kapitalizmom.