Može li netko reći kako provaliti u neku web stranicu stvarno je važno?
Postoji li neki program za to? Tražio sam na google ali nisam naša.
Ima li ko bar prijedlog kako da tražim u google-u?
Printable View
Može li netko reći kako provaliti u neku web stranicu stvarno je važno?
Postoji li neki program za to? Tražio sam na google ali nisam naša.
Ima li ko bar prijedlog kako da tražim u google-u?
;D;D;D;D;D;D e da je bar tako lako, ukucat u google, nac program i upast nede...
Ali nije ti to tako jednostavno koliko mislis i zavisi ti de ces upadat, a ako te zanima dat cu ti ja site na kojem imas tutoriale.
Valjda će ti tak nešt pomoć;)= Citat =:
Izvorno postao Bronth
ajde please daj.
= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Što će meni to, to je za tražit programe i druge fileove a ne za ulaženje u neke stranice.
Ako se može oćeš objasnit?
Hahahaha baš si smješan. Pa nije žvaka za seljaka. Ne postoji ti program u kojem ćeš ti odabrati stranicu u koju će on "upast". Ovo što ti tražiš je pre smješno= Citat =:
Izvorno postao a.k.
:jump::jump:
Pa ovisno o kakvoj je stranici rijech??
Program neki za to kolko ja znam ne postoji, tak da ti badava to trazit.
Pravi nacin kak to napravit mislim da tu nitko nezna :D za to moras biti fest tehnicki potkovan da bi znao upast na neciju stranicu ;)
Najjednostavniji nacini ti je na neki nacin saznat username i password od webmastera pa se ulogiras ko on i onda radis sto zelis ;) :D
Evo ti jedan primjer:
http://www.vtszg.hr/forum/showthread.php?t=4789
:D
To ti je kao da tražiš da ti netko da ključ koji otključava sve aute i da ti onda ulaziš u kojeg hoćeš i da pospremaš pretinac za rukavice, a ne bi bilo loše ni usisat tapete ako su prašnjavi. Onda ispraznit pepeljare, poneseš alat, pa da usput žrtvi promjeniš ulje............E da, i da te još policija ne uhapsi.......:flame:
brišite ovaj post odma... da se ne sramoti cijeli forum... mislim Pre lol...
btw evo još jedan primjer, ali psst
http://img271.imageshack.us/img271/7...ken20ep.th.jpg
ipak treba imat neke logike hacker i bavit se računalim mnogo dugo... a ne ko ti, kupi ti roditelj komp prošle godine, igraš igrice, malo surfaš i sad si hacker...
mislim LOL
= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Ovo je jako ludo ali je problem što nitko za to nezna ni user name ni password, a tamo su neki izvrjeđani(ne ja), što se meni niti malo ne sviđa pa želim izbrisati.
ja sam saznao username i password i saznat ću ga od 75% ljudi
mislim, ti se time nemozes baviti, a ja ti necu pomoci jer nema nekih opravdanja za rušenje
A dobro ali je ovo važno, i u mom pitanju je isto blog, pa ako možeš molim te pomozi.
Uglavnom.....Jako smijesno pitanje!!!!!!
Ja spadam u onih 25% :D= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
@a.k.
Pa rekli smo ti da je najlaksi nacin saznat neciji username i pass, budi malo mashtovit, pogotovo ako poznas lika ciji je to blog, il se pretovri u magichnu plavushu koja zeli saznat kak se radi blog, pa izvuci informacije van :)
Sigurno je u pitanju neka ženska ili nešto sl....
= Citat =:
Izvorno postao Smrt
ali tu dolazi problem. Nitko nema ni user name ni password. A ja želim to izbrisati jer su neki ljudi izvrjeđani, a malo i mene i njih smeta
ajde onda gukni više o kojem se blogu radi
evo ti na PM stiglo
Ma daj molim te pa ko to čita sedmaši iz kvarta :wall:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Jesi vidio koliko imam godina možda???= Citat =:
Izvorno postao rage99
Ćita to pola naše škole i želim nešto u tome izbrisati
Nisam i ne želim gubit vrijeme na to....:closed:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Ja sam mu poslao na pm neke tutoriale, ako nista bar ce vidjet da to nije tako lako.
I zatvorite ovo, izbrisite dok neko nije vidio
;D ;D ;D Evo sad sam i vidio ovaj primjer, glup cojek, cim slusa to sto slusa.
broji li itko koji je ovo već put?
možda 5. ja mislim, kolko se sjećam :D