Imam dva kompa koji su povezan mrežnim karticama.Na prvom kompu imam ADSL(Siemens ADSL A-100 modem).Kako sherati adsl vezu na prvom kompu tako da i drugi komp preko njega može na internet???
Hvala!!
Printable View
Imam dva kompa koji su povezan mrežnim karticama.Na prvom kompu imam ADSL(Siemens ADSL A-100 modem).Kako sherati adsl vezu na prvom kompu tako da i drugi komp preko njega može na internet???
Hvala!!
ja imam takav router kaj se mogu priključit 4 kompa :D= Citat =:
Izvorno postao Siemens
Drago mi je zbog tebe,ali da li ima netko kakvu ideju ili baš moram kupit router?;)= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
ja mislim da ti ne gine router
Ako ti je to usb modem spoji jedan PC sa modemom preko usba. Zatim spojis taj kompjuter sa drugim preko etherneta, odes na set up a small home or office network i nakon toga bi trebao imati internet na oba PCa.
ili ak ti je spojen s mrežnom kupi još jednu mrežnu pa spoji komp s tom novom mrežnom= Citat =:
Izvorno postao SEGA
a zašto jednostavno ne zatražiš wlan kod t-coma?
Pa ne znam,ili to ili ću kupit routert.Koliko se plaća taj wlan?
a ovisi.... ako nemaš karticu onda ti treba usb adapter uz= Citat =:
Izvorno postao Siemens
obaveznu pretplatu 24 mjeseca košta te 199 kn,a ako imaš
onda 99 kuna
jooj, ali Vi čovjeku hoćete zagorčati život. :D
Ja imam stolni komp na koji mi je povezan adsl i imam wifi karticu (b/g) i imam laptop koji također ima bežičnu mrežnu. Lijepo sam bežično umrežio i stavio konekciju na share kao i laserski printer tak da mogu raditi u okrugu od 100m
pozdrav:spin:
Imaš u Windowsima XP wizard za kreiranje small home/office connectiona, poprilično je intuitivan...= Citat =:
Izvorno postao Siemens
= Citat =:
Izvorno postao d@d
joj kak si ti pametan ma svaka čast:klap:
samo ako malo detaljnije pročitaš postove shvatit ćeš
sa siemens nema wlan kao i ti wiseguy!
Neka si kupi router i stvar riješena. Što ga više vrtite u krug sa Network shit dečko se gubi i na kraju još ludi.
Uzmi router od D-Linka za nekih 345 kuna i spojit ćeš 8 kompova i stvar rješena.
Da si na početku uzeo bolji modem kao što si izabrao ovu kantu. Ako ti to sve ne paše onda hodi u T-Com kupi njihov Gigaset SE555 WLAN dsl i onda si na miru, ne zaboravi bilo što bi novo kupio svejedno ćeš morat dobro pljunit.