Zar je zbilja istina da ako u iPod nano staviš pjesme, kasnije ih ne možeš obrisati? Ja bi trebala dobiti ipod nano 2 gb, a sad sam u nedoumici.
Printable View
Zar je zbilja istina da ako u iPod nano staviš pjesme, kasnije ih ne možeš obrisati? Ja bi trebala dobiti ipod nano 2 gb, a sad sam u nedoumici.
Mislim, tko ti je to pak provalio...? Svašta...
tak je rekel prodavač....i ja njemu kažem "molim? pa kakav je to onda mp3?" a on meni kaže "jest, to vam se samo jednom napuni i više se nikada ne briše". Ajde, bar sam to sad riješila;)
u kojem dučanu ti je to reko prodavač?
Komotno se vrati u isti dućan, traži voditelja smjene ili vlasnika i reci kaj je ovaj rekao tebi... Mislim, tko sve dobije posao... Kaj ima lupetati ako pojma nema, a očigledno je da nema kad može ovakvo što tvrditi...
Sa iPod nana ne možeš pobrisati pjesme u playeru, već ga moraš priključiti na PC i brisati pjesme u iTunesima...
ali termin "to vam se samo jednom napuni i više se nikada ne briše" neznači to,a to da se nadaju pobrisat pjesme koje su na playeru bez itunsa otom-potom ;)....sve se može kada je želja dovoljno jaka
Cak se dobije iTunes uz Nano,iPod i Shuffle....:three:
Ma da nisam znala.Ja cu dobiti iPon nano od 4 gb.Stvarno se ne mogu obrisati pjesme u mp3 playeru?To treba preko kompa i programa iTunes-a??
Onda moram slusati sve sto je cool i prebacit u mp3 player.
a šta ti to znači uopče...staviš pjesme, imaš ih i sad želi obrisat,ok obrišeš i šta sada? više ih nemaš a da bi stavila neke nove moraš ponovo spojit na itunse a čim to radiš onda jednostavno možeš pričekat sa brisanjem do tog trenutka pa pobrisat kad misliš ubacit nove zar ne?! :)
Srećom da postoji program za brisanje pjesmi sa kompa sa programa iTunes-a.
Nesšto sam naučila iz toga.:jehon:
S time se slažem...ali kaj u situaciji kada želiš da ti iPod posluži za prijenos podataka, a na njemu nemaš mjesta...a pjesme nemreš brisati...to znači da bi sa sobom morao furat CD s iTunesima i instalirat ga na taj komp s kojeg hoćeš prebaciti podatke samo da bi mogao izbrisat pjesme...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ne znam, ali to mi je glupo napravljeno da pjesme možeš brisati samo putem iTunesa...
Da u pravu si,i meni je glupo brisati pjesme na kompu putem iTunes-a sa mp3 playera.A što se može :-X
Novi Winamp podržava ipoda out-of-the-box, a za stariji postoji plugin.
Ukoliko je baš nešto hitno zbriši sve, pa poslije preformatiraj ipoda...
Koliko puta mi je neki frend / frendica rekao da je ipod najbolji player, "jer je tako rekao tip u ducanu"... :thumbdown
To su gluposti...prvo moram isprobati neku stvarčicu da procijenim da li je dobra i vrijedi li te pare...normalno da će ti to reći u dućanu, jer im je cilju da prodaju što više robe, pa onda trkeljaju gluposti naivnim kupcima...
= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Ajde reci koje su njegove mane i nedostaci???:jehon: :funny:
Kad sam imao iPod nano (za iPod video ne znam), primijetio sam ove nedostatke:
- loša baterija (ako slušaš muziku na nekih 75-80% glasnoće, baterija ode za 6-7 sati bez pol frke)
- equalizer (dogodilo mi se da kad prebacim neke pjesme na iPod, da jako krče bez obzira na postavke u equalizeru, i onda sam ih morao sređivati putem iTunesa)
- onaj kotačić zna biti preosjetljiv
- kučište se lako izgrebe
- mogli su staviti bolje slušalice (makar nisu ni ove tak strašne)
Pa, recimo za početak, mana mu je ta - nemogućnost brisanja u hodu... I ne baš izdržljiva baterija...
Joj sada ste me :Puke:
Pa koji je mp3 player najbolji????:fried:
Ne postoji "najbolji" player, već za svakog ponaosob može biti player koji mu najviše paše... iPod je skroz okej, ali kao što je već milijardu puta ponovljeno i napisano, ima i jeftinijih i boljih... Uostalom, dobit ćeš ga, a poklonjenom konj... playeru se ne gleda u zube... ;)
kakve su ovo gluposti??!! ambolivbol :wall: jel to tebi ima ikakve logike?? trebala si tom prodavaču reči "e bok bok.. di ti buraz" ;) :notooth: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
U subotu cu se ici raspitati,možda uzmem Sony NW-A3000/S
To je jako dobar izbor...ima ga frend i prezadovoljan je...ima veliki kapacitet, a i baterija mu je odlična...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ima ga tvoj frend i zadovoljan je??SUPER
PUNO TI HVALA NA POMOCI,STVARNO SI MI PUNO POMOGAO