Ako nije iz naslova jasno, da malo pojasnim: zanima me, da ako se preselim u drugi grad, a na trenutnoj adresi imam ADSL i ugovor na 12 mjeseci, da li mogu nakon preseljenja koristiti taj isti account? Nadam se da sam bio dovoljno jasan...
Printable View
Ako nije iz naslova jasno, da malo pojasnim: zanima me, da ako se preselim u drugi grad, a na trenutnoj adresi imam ADSL i ugovor na 12 mjeseci, da li mogu nakon preseljenja koristiti taj isti account? Nadam se da sam bio dovoljno jasan...
Da možeš, ali moras prebacivanje platit, sad neznam baš točno koliko to dodje ali je moguće prebacivanje..
Call 0800 9000 i više ćeš znat...
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
možeš i zadržati svoj broj, ako u novom stanu imaš priključak, a cijena preseljenja ovisi da li je grad u istoj županiji, odnosno nova lokacija.
imaš i obrazac za zahtjev.
sretno
Cijena je ista bez obzira na grad, i iznosi 610kn(ako je analogna) ili 488kn(isdn), ako u stanu ima priključak(telefon) onda ti ga gazda može "ostavit" za 61kn.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Preseljenje adsl usluge je 305kn( ali samo ako seliš i telefon ), a user i pass možeš koristiti na bilo kojem adsl priključku unutar hrvatske i tebi če se računati promet, samo odi u t-centar i promijeni adresu za slanje računa da ti ne bi slali na staru adresu....
Pozdrav Inovatoru i njegovom pomaganju s "pravim" informacijama:thumbdown
pozdrav i tebi= Citat =:
Izvorno postao ianbhr
http://www.t-com.hr/privatni/priklju...ucak/selim.asp
selite u drugi grad, mjesto, ulicu unutar iste županije
Zadržavanje postojećeg telefonskog broja je moguće, uz uvjet preseljenja unutar iste županije, tj. područje opsluž ivan ja mora biti iste početne numeracije.
Bilo da imate HALO, ISDN ili ADSL priključak, bez ikakvog problema vaš telefonski broj ćemo preseliti na novu lokaciju.
vrapci na grani znaju da se na DSLu promet obračunava onome na koga glasi, nebitno sa kojeg broja se spajao, a frish-KI je daleko od početnika.
toliko:argue:
Mir dečki, sve 5... :) Uglavnom, ako se preselim na lokaciju koja se nalazi u ADSL zoni, a nema ADSL priključak, to bi me koliko koštalo? Pretpostavljam da ne bih trebao uzimati ponovno modem, već bih mogao uzeti svoj... Znam da sad ispadam tuka, ali... ;D
Sasvim normalno da ne trebas uzimati novi modem, jedino sta oni mlraju napravit je da ti razdvoje liniju i postave liniju za dsl ostalo mozes vec upotrjebit..
Ili, još bolje, ako na toj lokaciji već uveden ADSL, samo se spojim sa vlastitim usernameom i passom...