U kojoj ruci držite mob kad pričate?
Printable View
U kojoj ruci držite mob kad pričate?
baš mi nešt pada na pamet koje će pitanje biti kadaq bude anketa "dešnjak/ljevak V" :):):)
u lijevoj držim mobitel, a dešnjak sam ;D
Zavisi u kojem ga dzepu drzim.
ja drzim mob kak mi dođe nekad u lijevoj nekad u desnoj
pišem s desnom poruke... a kad razgovaram onda je u lijevoj...
:king: Opa Compov,heheeheh!:rolleyes: :kitty: :king:
Ja sa desnom razgovaram,sa lijevom pisem poruke.:thumbup: :king:
Obrnuto znači... zanimljivo...
Da obrnuto,da i zanimljivo je :king: ;)
Da i odmah je zanimljiva ona stara poslovica: "Suprotnosti se privlače" ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
u nijednoj,držim ga u žepu i pričam prek bt sluški
Izmjenjujem po potrebi(čitaj kad me već zaboli uho od pritiskanja telefonom) malo u lijevu malo u desnu.
I odmah odgovor i na vrlo vjerojatno iduću anketu: tipkam SMS sa obje ruke odjednom.
zato negdje tipkaš ko na pisačoj mašini, vjerojatno se iz ulaza za punjač malo zadimi...... ;D pridružio bi se ovom da ga izmjenjujem kad me ruka zaboli od držanja jer moj mob teži masi salame za srednjoškolski sendvić..... a poruke, kako kad, ovisi koja je ruka slobodna....= Citat =:
Izvorno postao sms freak
desnom pricam,desnom pisem poruke...tj sa obje ruke ponekad pisem poruke :)
u kojom god stignem, zavisi sta sa jednom rukom radim :D
Većinu vremena mob držim u desnoj ruci... Ali nakon dužeg razgovora, ako zaboli, onda u lijevoj... Ali pretežno u desnoj, jer mi je uvijek u desnom džepu...
ja pisem poruke i razgovaram uvijek drzeci mob u lijevoj ruci...rijetko kad u desnoj...nekako mi je nespretno...
inace sam desnjak :)
aaa drzim s ljevom pisem s desnom..
joj lili...ja pisem desnom mobitel drzim sa desnom a za ostale potrebe imam dvije ruke ...... :licklips:!= Citat =:
Izvorno postao lili
uglavnom lijevom rukom (pošto sam lijevak) držim dok razgovaram, da mogu desnom mlatiti po zraku..
u autu mi uglavnom dođe pod desnu ruku, a kad imam potrebu da spustim sa uha koristim handsfree ili razglas..
kod poruka se koristim malo jednom - malo drugom rukom, pogotovao kod dužih poruka ili kada to prilika zahtijeva s obje ruke..
držim ga u desnoj dok pričam, ali na ljevo uho.