-
Problem oko sklapanja!
Ovakva je situacija. Kupio sam matičnu ploću NFORCE 3-A, procesor AMD SEMPRON 2200 i 256 DDR rama. Stavio sam sve u kućište, sve pospajao, nisam stavio nikakve kartice u PCI slotove osim NVIDIA grafičke u AGP.Sve je dobro pospajano. Problem je :Što se računalo odmah pali čim stisnem sklopku odozada na napajanju i ne može se ugasiti dugmetom na kučištu, a 3 puta sam provjeravao ledice i sve štima, nema uopće slike na monitoru(čitavo vrijeme piše NO CONNECTION), i DVD rom i pržilica uopće ne reagiraju.Da ne mislite da je do napajanja nije jer sam isprobao sa 3 350 Watna napajanja i sve je isti problem.Imate li kakve prijedloge, slobodno iznesite!
-
provjeri dali si dobro spoji zice za paljenje/reset, prema uputsvima od maticne
-
Nešto sigurno nije dobro spojeno ili matična malo zajebaje. Mogu ti pomoć to sastavit, ak oćeš, al barem onda plati cugu. :D
-
joj domy domy...
no ajd, treba mu pomoć, definitivno imaš negdje kontakt matične sa kučištem, jer se jedino pri tom slučaju matična automatski pali...
iako se nebi trebala paliti, proces je osmišljen drugačije...
ako u radu matična dotakne kučište, komp će se ugasiti... očito je bug što u neradnom stanju se pali... dakle odšarafi ploću, provjeri jel si stavio spacere, da negdje nemaš kontakta...
-
Prijatelju iz Osijeka hvala na ponudi no stvarno nemam vremena.
Krompirko hvala na savjetu, sve ću provjeriti.:)