Gledam na njihovom webu i vidim da se cijena spustila na "samo" 200€ pa me znanima dal TIM jos uvjek ima politiku nezakljucavanja na svoju mrezu? Izgleda mi ko superpovoljna kupnja, pogotovo kad uzmemo u obzir koliko kosta kod nas.
Printable View
Gledam na njihovom webu i vidim da se cijena spustila na "samo" 200€ pa me znanima dal TIM jos uvjek ima politiku nezakljucavanja na svoju mrezu? Izgleda mi ko superpovoljna kupnja, pogotovo kad uzmemo u obzir koliko kosta kod nas.
kolko je meni poznato, TIM nije zaključavao svoje mobitele... Bar prije nije zaključavao 6630... Kakve su stvari dans neznam... Ako imaš priliku tamo kupiti mob, prvo ga probaj upaliti sa "našom" karticom pa vidi dal radi...
ja sam vlasnik nokie 6630 koja na sebi ima natpis TIM(kupljena u italiji) i nije zakljucana.
Ista stvar i kod mene, sve kartice rade.= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Slobodno je uzmi nije zaključana, TIM ima malo bolju politiku nego naši operateri i to je to.
Ja isto koristim tim-ovu i radi bez problema :thumbup:
Moja je kupljena u T-mobile-u, i radi i na T-mob i na VIP...= Citat =:
Izvorno postao rage99
Politika je utoliko drugačija što su neki mobiteli jeftiniji...
Na to sam i mislio, pa di češ nać kod nas takav mob za 1500kn:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Kad je bio u T-Mobile-ovoj ponudi, u tarifi 60 na 2 godine bio je 1300Kn, a na godinu dana koštao je 1498Kn...
Eto di ćeš to naći... Samo što su prodali sve 6630-ke za tjedan dana...
Ma dobro to,ali nisam mislio i na pretplatu.
pazi ovo 2g 1300 a 1g 1500kn nema neke razlike za 1godinu e takve stvari me živciraju.
u toj T akciji sam uredja je bio 1900kn...i naravno da se sve razgrabilo :)
tako je bilo i sa 6680...