može li mi netko napisat koje sve programe trebam za spajanje motorole L6 na komp....koje drivere i gdje ih sve mogu skinuti.......???????imam kabli SONY od digitalca...i gledo sam u linkovima al ne kužim......
Printable View
može li mi netko napisat koje sve programe trebam za spajanje motorole L6 na komp....koje drivere i gdje ih sve mogu skinuti.......???????imam kabli SONY od digitalca...i gledo sam u linkovima al ne kužim......
pogledaj ovo: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
ma skužio sam programe i instaliro drivere al mi ne nalazi uređaj....???????
šta da radim???
Kad si instalirao drivere, to si moramo na jedan USB prikopcat, eh sad pazi dal si ga sad na taj isti prikopcao :)
ako si siguran da je sve na svome mijestu pokusavaj do besvijesti, meni je jedino tako i uspjelo, nekada hoce nekada nece. jel ti se ni u jednom programu ne pokaze connected ili je samo do npr. p2k commandera?
Probaj pokrenuti prvo PST programmer i Motorola Phone Tools, pa onda tek p2k commander i ostalo...
Ak imaš win xp sp1 (kao i ja) trebati će ti i "WindowsXP-KB822603-x86-ENU" jel bez njega neće da prepozna mob kad pokreneš bilo koji p2k program (bar po mom iskustvu)!= Citat =:
Izvorno postao DeJaX12
Ja osobno koristim program pod imenom MOBILedit!
to je univerzalan program za sve mobitele tako da ne vidim nekakvu svrhu od njega.... samo prebacivanje multimedijalnog sadržaja. za takvo šta kod motorole je MPT, Motokit, P2K Tools, P2K Manager i još mnogi drugi....= Citat =:
Izvorno postao Dungeon
no ovo je čisti offtopic...:closed:
Nije offtopic ako DeJaX12 ne želi prčkati po softveru telefona nego samo prebacivati multimediju.Uvijek ima i ljudi koji ništa drugo osim prebacivanja multimedijalnog sadržaja ne žele raditi sa telefonom.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ja sam sa driverima verzije 2.8 i izabranim Usbmot2000 otprve instalirao L6 i povezao ju sa kompom.