Kada upišem IMEI u NokiaFREE kalkulator, on se buni da je to 6310i i forsira V2, ali mi kod 7 ne radi. Mob je zaključan na Cronet.
Printable View
Kada upišem IMEI u NokiaFREE kalkulator, on se buni da je to 6310i i forsira V2, ali mi kod 7 ne radi. Mob je zaključan na Cronet.
Isključi expert mode u opcijama i sam odaberi 6610i, i što je još važno pod box odaberi T-mobile= Citat =:
Izvorno postao Jivo
Gud lak
Andrija,= Citat =:
Izvorno postao andrija
Htio si reći "uključi" Expert mode, zar ne? Inaće neću moći birati box.
OK, probat ću. Mob je prijateljev, moram čekati slijedeću zajedničku pivu da mu ga pokušam otključati ;-)
Thx,
Jivo
pazi imas 5 pokusajam da ga otkljucas, od kojih vec imas jedan manje..dakle 4.= Citat =:
Izvorno postao Jivo
nakon toga ti nista osim kompa nece pomoci, a to ces morati platiti kod nekog unlokera. ne ukucavaj kodove olako.
Da :rolleyes: uključi= Citat =:
Izvorno postao Jivo
otključat češ ga 100% iz prvog pokušaja, samo odaberi kao što sam ti rekao :thumbup:
Ljudi, ja sam ovdje novi, ali čini mi se da bi bilo ljudski i pristojno umjesto sarkastičnih primjedbi reći ako je netko zabrijao i dao krivu informaciju.
Dakle, sjećam se da sam takav telefon od VIP-a otključao bez pol muke (i pol znanja), a jasno se sjećam da nisam koristio sugerirani GEN.
Da čujem drugo mišljenje ...... ?!?
Nisu ništa bili sarkastični nego su ti htjeli samo dobro,a ako ti nije teško napiši IMEI pa bum ti ja poslao kod ako ti nije bed kaj ga ti nisi uspio izračunat ( sad sam ja malo sarkastičan ali j... ga izletilo!)= Citat =:
Izvorno postao Jivo
Dragi moj Filiponja,
Moja primjedba se nikako nije odnosila na tebe, već na post KHIDEG-a, koji je na osnovu informacije koju ima i drži za sebe očito zaključo da sam dobio krivu informaciju.
Da li ti imaš konkretno iskustvo da se 6610i zaključan na T-Mobile otključava sa tim GEN-om? Kao što rekoh, svoj oko godinu i pol dana stari 6610i zaključan na VIP otključao sam sa kalkulatorom koji sugerira slijedeće:
Nokia 6610i [RM-37] Type 2 & 5 also try box serial 32835
Nažalost, ne sjećam se što sam zaista upotrebio, ali se sjećam da tada nisam imao pojma što je sve u igri, dakle, samo sam imao sreću pogoditi kod.
Sada znam da mi je potreban samo pravi GEN - ostalo nije problem.
I.
Gledaj da se ne mučiš Gen-om skini si Haris dct4 calc v2.3 i izračuna ti kod bez beda,za sada bez problema isprobano na 30-tak nokia,a to kaj ti je khideg sugerirao nije toliko loše jer s tim upozorava i druge da ne pokušavaju ako nisu sigurni! Ljutiš se bez razloga iako po tvom postu vidim da ti je on poznat ali to riješite sami jer ovako samo zbunjujete druge!= Citat =:
Izvorno postao Jivo
Pozdrav i nadam se da bu ti uspjelo bez beda!
Fliponja,
Hvala na sugestiji. Probat ću pronaći taj software. Imam verziju 2.2 uzaključanom ZIP-u. Razvalit ću ga za koji trenutak ;-)
Pozdrav,
Ivo
Fliponja,
Evo, upravo gledam software kojeg preporučaš i još uvijek mi se čini da je trik u tome da MORAM znati koji BOX SERIAL treba upotrebiti. Software ga ne daje automatski. Zavisno od toga koji box serial upišem, kalkulator daje potpuno iste rezultate kao i bilo koji drugi kalkulator kojeg imam (a imam ih vljda desetak).
Molim te za komentar .....
P.S.: Na izbor 6610i kalkulator stavlja box serial "Hongx.2 Danke" u što naprosto sumnjam .....
Prvenstveno ti piše T-Mobile jer koliko sam skužio za njega ti treba a drugo ja nikad nisam mjenjao box nego je bio onaj koji je sam stavio osim jedanput kad sam stavio original. ako nisi pretjerao probaj ga ukucati sa T-Mobile mislim da bi trebao raditi!= Citat =:
Izvorno postao Jivo
Pokušat ću. Dosada sam ukucao samo jedan.
Sada znam (pronašao sam arhivu) da je moj 6610i (zaključan n VIP) bio "Griffin New".
Vidiš, ja sam često mijenjao Box serial. Za otključavanje 1100 (VIP) trebalo je promijeniti u asic 6, a isti je slučaj bio sa 6020 (VIP), s tim da se taj otključava dok je kartica u njemu.
Iz gore navedenog iskustva (za sebe i familiju sam otključao desetak telefona) uglavnom je glavni trik bio u tome da znaš box serial (ili gen - kako ga ponegdje nazivaju).
Pošalji mi na PM IMEI pa bum ja generiro kod a probaj i ti pa da vidimo jel ima razlike= Citat =:
Izvorno postao Jivo
da zeznuto je to s tim serial boxovima , evo ti jedna stranica to je online otklučavanje samo odabereš model ukucaš imei i mrežu na koju je kodiran...već se spominjala ta stanica
www.odkleni.si/exyu/
evo možda ti pomogne , on sam određuje ser box i izbaci ti jedan kod a ti još pokušaj dobit taj kod na svom kakulatoru i pokušaj sedmi jer ovaj odkleni izbacuje samo prvi kod...
pozdrav....
Hvala mobman.
Svakako ću pogledati, ali već sad znam da različiti kalkulatori (bilo on-line ili ne) pretpostavljaju drugačiji box serial (ako ga automatski nude).
Stoga je moje prvo pitanje sa kojim sam otvorio temu trebalo glasiti ovako:
Da li netko iz iskustva zna sa kojim box serialom su zaključani T-Mobile 6610i stari cca 18 mjeseci?
Sve ostalo znam riješiti ;-)
Primjerice, moj 6610i zaključan na VIP trebao je Griffin New.
Ooo frajeru, stvarno mi ideš na živce!= Citat =:
Izvorno postao Jivo
S kojim GEN-om , s kojim box-om nji nji.
Pa sa T-mobile boxom kao što sam ti napisao!!!!!!!!!!!!!!!!
Govorim iz iskustva preko 200 NJokia otključanih :wstupid:
Dobro, dobro, nemoj vikat :thumbup:
Sorry, ajde otključaj to :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Jivo