dakle , imam doticnu motorolu i nikako ne mogu sloziti postavke za gprs i mms
ako netko zna rijesenje spreman sam se oduziti s nekoliko piva
Printable View
dakle , imam doticnu motorolu i nikako ne mogu sloziti postavke za gprs i mms
ako netko zna rijesenje spreman sam se oduziti s nekoliko piva
najbolje ti je otici na vipnetov web www.vipnet.hr i pronadjes postavke za bilo koji telefon. (mozda najbolje neki symbian). imas 4 glavna parametra koje trebas upisati i to bi trebalo raditi.
Bitno je samo da znas dali ti telefon ima WAP browser ili iskljucivo WEB jer ako si na bonovima i imas manje od 5,96 neces se moci spojiti na VFL.
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
mislio sam da se ne placa
ne placa se surfanje vodavone live portalom ali sumnjam da ti sa tim telefonom to mozes.
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
zasto mislis da s tim telefonom ne bih mogao na vodafon portal kada mogu sa telefonima nize kvalitete i mogucnosti, npr. T 610
Zato je VL! ne radi na nekima (većini) mobitela koji se nemogu (i nisu se mogli) kupiti u VIP-u
svasta.
kakve veze ima gdje je kupljen telefon. Ja do sada nisam dozivio da i jedan telefon koji podrzava WAP protokol ne radi na VFL portalu.
Nije bitno di je telefon kupljen nego je samo bitno dali ima WAP browser. Eto recimo Motorola mpx200 je bila u prodaji u VIPu ali ona nema WAP browser nego cisti HTML brovser i nemoze otvoriti VFL jer je to WAP stranica.
Tu je cijela prica, znaci nije bitno dali je telefon napredniji, skuplji, moderniji nego samo treba podrzavati WAP a pozeljno je da ima i GPRS.
pa ja instaliram neki browser tipa opera ili opera mini i kada mi je spojen na komp, preko desktop modema se spajam na mob, ali kada pokusam bez tog modema nista
pa dobro nije ni taj vodafon live toliko bitan, kako spojiti ovaj telefon na internet u bilo kojem obliku:-/