Evo prije mjesec i pol sam uzeo Vipovu pretplatu za male tvrtke (4 vpn broja koji se međusobno razgovaraju za 0 kn). Najvjerovatnije ste i vi upoznati s tom akcijom ali ću još jednom napisati o čem se radi ako netko ne zna. Morate uzeti ugovor na 2 godine za 2-4 pretplatnika koji međusobno razgovaraju za 0 kn a prema drugim mrežama i fiksnim linijama također nešto povoljnije. Imaju dva tarifna modela 100 i 200, i to je cijena koja se plaća i u koji je uključeno 50 min besplatno u Vip mreži (100 kn) i 100 min (200 kn) i nakon što se to potroši razgovori se naplaćuju i to relativno povoljno.
Mi imamo obiteljsku firmu pa smo ja, moj stari i 2 radnika uzeli tu pretplatu.
Stari ima tarifu 200 a ja i radnici 100
Fora akcije je bila u tome da prvih 6 mjeseci ne plaćamo mjesečnu naknadu (onih 500 kn). Nakon mjesec dana kad je došao račun gore uredno piše mjesečna naknada 46 kn za sve nas. Odmah ja nazovem službu za korisnike i pitam kako je moguće da mi naplaćuju naknadu kad prvih pola godine imam besplatno a službenik kaže meni: "Da gospodine ali vi niste uzeli nove brojeve nego smo vam stare prebacili na pretplatu i to se plaća"
Uredno smo prije potpisivanja ugovora pitali dali ima neke razlike u pretplati ako ne uzimamo nove brojeve i žena u salonu je rekla da ne.Sad neznam da li je to samo za prvi mjesec trošak zbog prebacivanja ili ću to plaćat svih 6 (jer mi to ni službenik nije znao reć).
I sad sam lud, jer ako ću za tih 6 mjeseci morat plaćat 200 kuna te naknade onda ću podivljat još više. Čak i nije stvar u lovi nego mi diže tlak jer rade budale od nas korisnika.