Gdje naći za Hrvatsku kartu za gps modul od nokije?Hvala
Printable View
Gdje naći za Hrvatsku kartu za gps modul od nokije?Hvala
na koje nokija mobitele se moze stavit gps
skoro sve sa symbianom
moze ima programa i link sa kojeg se moze skinuti. hvala
EDIT: karta hrvatske bi mi trebala.
Postoji TomTom 5.20 sa kartom Istochne Europe, ima i karta hrvatske.. Ali je beta verzija, nema ga za kupit jos.. Imam to ja na kompu ( 250 Mb velicine .rar file )
Tak da vam treba minimalno 256 Mb MMC kartica s time da nemate niti jedan program instaliran
Jeste svjesni da trebate imati Bluetooth GPS Reciver ako zelite GPS navigaciju na mobitelu ?
ne,pazi,glupi su,ne znaju...LOL
ne bih ovo niti komentirao:chatter:= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Ma bravo.. :wstupid:
Kartu hrvatske mozete skinit OVDJE
Uzivajte.. :spin:
Hvala buraz:thumbup:
hvala za ovo.:)
Ma nema na cemu..
Ak zapnete negdje javite.. ;)
Da li je neko isprobao da li to radi kako treba, namjeravam kupit gps modul,pa da znam.
@shamanix šta je ta mapa crackirana ili...
:thumbup:
Ja sam isprobao jos prije i sve radi.. :klap:
Nije mapa krekana, za mapu ti netreba nikakav krek. Krek ti treba samo za program ;D
Samo sam htio znat da nije neka trial verzija ili nešto sl. neda mi se skidat 170MB bez veze= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Šta to si isprobavao na 6680, koristiš to ili imaš to čisto tako...
ej jel to može za UIQ (p910i...)???
Nie trail verzija, to je samo mapa.. Mapa je za TomTom 5.20 pa si skini krekanu verziju tog programa ili nesta ili ak hocete mogu ju uploadat moju koja ima glasove ( izmedjuostalog i hrvatski ) koji te navode i nie trial verzija vec je full ;D
Bio sam samo isprobavao par dana, al nekoristim bas jel mi i nije tak jako potrebno.. Imam to eto tak jel mi je fora i zezalica je :cool: Inace sam u Osijeku i znam sve tu napamet, tak da mi bas nije neophodno al fora je jel ima imena ulica i tak to, pa ak neznam ono gdje se neka ulica tocno nalazi samo unesem ime ulice i vodi me do nje, za to je jedino korisno jel nemosh zapamtit sve ulice u gradu ( pogotovo one manje ). Inace otisao mi je drzach moba u autu pa nemogu sad koristit :retard: :drink:
Malo je bezveze jel nema bas SVE ulice u gradu ( neke male ulichice nisu ucrtane ) i koliko sam uspio primjetit par ulica ( dvije-tri ) nemaju dobro ime napisano ( sto se tice osijeka ), al dobro.. ipak je to beta verzija i nema je jos u prodaji jel je nedovrsena.. bolje ista nego nista.. Nema puno POI-a ( points of interests ) na mapi i tak to, al njih mozes sam dodavat..
Fora je sto mozes ljude iz imenika stavit pa ti budu kao POI na mapi i mozes navigirat do njih da upises ime kontakta :thumbup:
Koi reciver planiras kupit ? Imas neki na piku ili koji se nadje ? :)
Moze na UIQ i to bas na p910i ;)= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Vjerojatno odlična stvar, ali kako se spajam preko 56k, piše mi skidanje cca 8 sati...:retard:
Negine ti SuxADSL ;D
još samo da najdem GPS modul i radil bu i na mojoj bebi :)
@Mobyy: nisi jedini koji se spaja sa 56k...
Ali zato kad odem na faks, skinut ću...
A koliko dođe uopće GPS modul za Nokiu (6630/6680) i gdje ga ima za nabavit?
inače u mobisu se može nači za 1000 kn...mislim da je čak jednom bilo i na cjeniku
Evo ja sam skinuo tu mapu ali neznam di je točno moram smjestit na mob