Zanima me jel problem otkodirat p910i ako je na vipu, nisam bas jako trazio po forumu, mozda je vec navedeno. No prilicno mi je hitno!
Printable View
Zanima me jel problem otkodirat p910i ako je na vipu, nisam bas jako trazio po forumu, mozda je vec navedeno. No prilicno mi je hitno!
Kaj ti je P910i brendiran?? Fakat mi je malo čudno, jer znam da sam imao P910 iz VIP-a pa nije bio kodiran na VIP i najnormalnije sam ga koristio s T-Mobileom...
ma to me i zanimalo, jel postoje problemi sa odkodiranjem. Po tvom odgovoru kuzim da nebi trebalo bit problema THX!!
99% sam uvjeren da mob radi na sve mreže bez obzira kaj je kupljen u VIP-u, jer sam koristio mob iz VIP-a na T-Mobileu...ali svejedno probaj s karticom od T-Mobilea kad ga uzimaš da nebi bilo iznenađenja...
= Citat =:
Izvorno postao MENIT
problema nikakvih nema...
standardna unlock procedura
ljudino, može samo pitanje(potvrda ovog odgovora) - dakle p910, iako je smartphone, symbian UIQ, dekodira se bez problema, za razliku od S60? jer ja imam p910 koji radi na sve mreže, al ima software ot t-mobilea, cijeli je brandiran (a tele2 je unutra), pa jel to znači da se UIQ i debrandira bez problema, tj. možeš mi puknut unutra najnoviji software, i da bude bez t-mobilea?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Možeš puknuti novi software samo ga moraš furat u servis...sad ne znam da li ti priznaju garanciju da odbrendiraš mobitel ili ne...
Novi software ti dođe 100-150kn u Retelu (Sveti Duh), a ako su dobre volje, možda ti naprave i besplatno, pa im daš za kavu... :thumbup:
znači sa stanicom DSS-25 ja ne nogu preko neta updateat? što se tiće garancije nemam ju.... tak da plačam onda svakako..... bar da hoće rakiju umjesto kave(;D)= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
p910 se moze debrandirat ako je potrebno bez problema..= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
samo bb5 nokije imju problema s otkljucavanjem... no flasanje ide bez beda.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ovisi s čim flashaš, 3220 se često, da ne kažem prečesto zakuca na flashanju
to sam i ja primjetio...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
zna bit problema i sa 6020.
daj nemoj me plašiti, pa jel to stvarno istina, da li da onda i ne pokušavam sa ovim calcovima otključat ga, nego direkt na box??= Citat =:
Izvorno postao Inovator
i šta to znaći zakuca??
mrtav je..= Citat =:
Izvorno postao azzaman77
ali se može dignut nazad, samo treba malo više truda i znanja... taj check koji radi probleme su ugradili u neke BB5 i neke DCT4 modele