jel postoji koji program za editiranje igrica, npr da smanjim rezoluciju igre i tak. Imam par igrica al mi je slika na mobu prevelika...
Printable View
jel postoji koji program za editiranje igrica, npr da smanjim rezoluciju igre i tak. Imam par igrica al mi je slika na mobu prevelika...
probaj ovim Java adapterom http://ant-on.k66.ru/files/JAM_1.6_by_Ant-ON.exe
= Citat =:
Izvorno postao tomo
A jel ima koji na nekom razumljivom fontu, pa makar na ćirilici, kod instalacije se pojavljuju neki čudni fontovi (možda je riječ o ovj kanti od kompa, jer ne instaliram na svojem kompu)? Ili neka engleska, njemačka verzija??
samo nextaj, na kraju instalacije pita za jezik, odaberi Eng
ne djeluje mi... :thumbdown
Meni djeluje,instalirala sam ga i na kraju me je pitao koji jezik zelim,i uzela sam engleski,sve šljaka :jehon:
kako?= Citat =:
Izvorno postao blue_hool
jesi stavio eng ili nisi vidio tu opciju?
evo, upravo probao i radi normalno!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Evo i GoGs je uspio isto napraviti kao ja.
Možda ti nekej krivo radiš.Pri kraju instalacije,onda ides u taj program i odmah na pocetku te pita za jezik,i odabereš english i to je to.
Potaknut ovom raspravom, isao sam i ja to instalirat, mada mi zapravo program (zasad) ne treba. :)
Mislim da ste malo krivo rekli covjeku, tokom instalacije NIGDJE ne pita za jezik (barem mene nije). To me pitao tek kad sam prvi put pokrenuo instalirani program.
@Metal_corp,
To i JEST cirilica, samo sto nasi Win izgleda nemaju taj font. ;)
ma nisam mislio da mi jezik ne funkcionira, nego ne smanji mi rezoluciju i to...
Naime, pred nekih 2 tjedna sam skinuo i instalirao java adapter s kojim bi se trebalo mijenjati veličinu zaslona na Java programima. I tako ja lijepo pokrenem taj programčić u nadi da ću konačno na svom mobu imati asphalt urban gt u rezoluciji da ga mogu igrati, dakle stavim 128x160 pix na adapteru, odaberem jar i kažem adaptuj se bre! I on kaže fajl je bre promenjen, ja jar uploadam na mob, a kad pokrenem asphalt, na displeju mi se prikaže babin ku**c 220x176... Ima li tko kakvu ideju zašto se to događa? Dali je problem u Adapteru ili je problem u meni... Dali sam glup ja ili je on panj?
Pomagaj, breee!
-------------------------
edit by imatic
Teme vec postoji tako da je tvoj post premjesten u postojecu temu
Program ne da je panj nego je glup ko k***c, ne vidim svrhu programa jer ocito smanjivanje rezolucije ne djeluje