Evo kako pise,pa svi recite svoja misljenja i iskustva.
Printable View
Evo kako pise,pa svi recite svoja misljenja i iskustva.
Pa ovako..oba mobitela su definitivno šminka..po opcijama su gotovo identični(mislim da v3x nema onu opciju sa spajanjem na TV i čitanje pdf dokumenata)
Sad je pitanje šta se tebi više sviđa..iskreno ja ne bih uzeo niti jednog jer ih ima već pol Hrvatske već bih izabrao neki smartphone koji ti je mnogo bolja opcija
Ali između ta dva odabrao bih Motorolu jer je mnogo pouzdanija..a jamstvo EuropaTradea kao da nemaš
Od kuda ti to da je jamstvo Europatradea kao da ga nemaš?!? Znam par primjera di je rikavao flat kabel na Samsunzima i uvijek su priznali garanciju...= Citat =:
Izvorno postao dejan08
To se priča po nekim forumima= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
A i čuo sam od jednog tipa šta mi je pričao da njemu nisu htjeli priznat
A i sam Samsung po svom softveru definitivno ne može konkurirat Motoroli
Hm... Ako ti je potreban 3G mob, onda definitivno V3x... Ako ne onda uzmi D600... Meni je ljepši, a čini mi se da ima i bolju bateriju i kameru... Ekrani su im tu negdje...
imao sam oba...
kamera i ekran bolji kod v3x...
snimanje je kod d600 bolje...
ja bi na tvom mjestu probao sa v3x,elegantan,odličan ekran kamera zvuk,itd...samo što je soft malo nelogičan,ak imaš vrmena i volje malo prčkat po njemu v3x je tvoj konačni odgovor:thumbup:
V3X,jeftiniji ti je i bolji po mom mišljenju.;)
ovi mobovi su skoro indenticnio po funkcijama ali dajem malu prednost d600 zbog izgleda i kamere
a bolje ti uzmi D600..meni je ljepshi i klizni je..funkcije su gotovo identične al mislim da D600 ima bolju cameru iako su obadva 2 megapx. ja sam za d600 ! :thumbup:
...tema postoji: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18489 ...