2 pitanja za SL45:
1) kako ga rastvoriti?
2) zasto mi javlja card format error kad u njega stavim MMC iz S65 ili N6600? treba li za njega neka posebna vrsta MMCa?
Hvala
Printable View
2 pitanja za SL45:
1) kako ga rastvoriti?
2) zasto mi javlja card format error kad u njega stavim MMC iz S65 ili N6600? treba li za njega neka posebna vrsta MMCa?
Hvala
probvaj formatirat karticu ...pa onda stavit u svoj mob
evo, mozes ga ovako otvoriti (pass za rar je cafe.mobil.hr) ili mozes sloziti klijesta za otvaranje - nije ih tesko napraviti, samo trebas sloziti jedna klijesta koja kad stisnes rucku se ne sklapaju vec otvaraju (znaci kontra) i samo nek imaju tanak vrh da ga mozes uvuci između maske i mob se rastvori bez ikakvih ostecenja kucista...
Ne prihvaća ti MMC jer nema točno određene foldere koji su potrebni za SL45.
To je obična MMC kartica samo ju formatiraj, ali trebaju ti slijedeći folderi.
Stvori ih i daj im točno ovakva imena:
Address book
Animation
Bitmap
Help
Language
Misc
MP3
Ringing tone
T9 data base
Voice memo
Sada je tvoja kartica formatirana za SL45:five:
nema to veze, ja sam svojevremeno testirao poprilicno dosta mmc kartica na sl45i i samo ju je potrebno formatirati, a sve potrebne foldere ce mob sam napraviti...= Citat =:
Izvorno postao andrija
Da, a kako ćeš formatirati karticu, molim te ? U čitaču kartica, i dobit ćeš praznu karticu za koju će telefon reći da nije formatirana.= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Neeee...za SL45 treba ti točno određeni MMC content. Ima ih po netu za skinut,ali dovoljno je samo napraviti foldere koji se zovu kao što sam gore napisao.
Imam SL45 kod sebe tako da znam što pričam.
hvala svima idem se igrat s tim