Nudi mi se ovaj mobitel,pa me zanimaju vaša mišljenja o dotičnom modelu i koliko bi ga najviše trebao platiti skroz malo korištenog (kao nov) ?
http://img503.imageshack.us/img503/5...500x5002ba.jpg
Printable View
Nudi mi se ovaj mobitel,pa me zanimaju vaša mišljenja o dotičnom modelu i koliko bi ga najviše trebao platiti skroz malo korištenog (kao nov) ?
http://img503.imageshack.us/img503/5...500x5002ba.jpg
reci za koliko love,pa ću ti ja reći dal se isplati...
inače mob je ok,vrhunski ekran,kamera ,snimanje itd...
koja boja?
-veliki je,ziher nema garanciju,a tu ga u blizini nečeš nigdje moći popraviti,ako nekaj ode.Vodafon meni je šit, i teško češ ga prodati za veliku lovu-koliko zapravo vrijedi...
ali ako za malu lovu možeš uzeti,zakaj ne....
Slažem se sa smogovcem uzmi ga ako je za malo lovu,mob je zvijer al ljudi ga ne cijene kod nas i teško ga je prodat
novi dode 390 eura(kolko lik trazi) inace mob je paklen
uuuu nije mala lova,a ak mu mob ne sjedne,teško će ga za tu lovu prodat...
meni je Vodafone soft ljepsi od bilo kojeg drugog operator branda.
mob je zvijer i pol, no tu lovu ne bi dao. max 2000kn makar gledajuci druge mobove i njihove cijene ovaj vrijedi vise od 2k kuna...
prevelika je to lova... za 1500 kn se može već uzeti motorola v3x, v3i, samsung D600, SE k750i i drugi mrak modeli kojeg možete dobiti sa garancijom i ne bježe puno s kvalitetom od ovog Sharpa... a podrška za njih je velika i servisirate ih na svakom ćošku ako je to potrebno....
Eto i moje mišljenje :flame:
sharp ove mobitele papa sam tak vjeruj mi...to su japanski mobovi,napravljeni u japanu,to sve govori...3.2mpx,optički zoom ,ekran polisilikonska tehnologija,zvuk 3d,skener opcija(tek sad to p990 ima),video presavršen,tv out,okretni zaslon itd...ni d600 ni v3x mu zajdno niš nemogu,sam je problem kaj mob ne sjdne svakom,a teško če ga opet za tu lovu prodat+kao što sam rekao nemogučnost servisiranja
pa neznam baš da kome treba 3.2 mpx na mobu... zato se kupi digitalac... ja sam to rekao samo zato što je skup i da je servisiranje istog jako teško negdje naći.... A da je pila od moba, to stoji!= Citat =:
Izvorno postao smogovac
rekao si da v3x i d600 ne bježe kvalitetom od ovog modela,a ja sam napisao da bježe i sakrivaju se,jer je ovaj mob zvijerčina,po specs.
d600 i v3x mu nisu ni do koljena
Hvala svima na odgovorima,telefon sam imao kratko u rukama i čini mi se daleko bolji od modela sa kojima ga uspoređujete,nudi mi se po cijeni od 400€,dali imate informacije gdje ga nabaviti povoljnije ?
teško je taj mob nabaviti,ak ti je ok,bocni ga...ak ti ne bu dobar.buš ga meni prodao:thumbup:
ako imas pare i priliku kupi ga,ako ti se nebude svidio ima puno ljudi koji ga zele kupiti,btw kakva je kamera
kao na n93...
I jesi ga uzeo ...
Nisam.....