Jel mozda netko bio kod njih na praksi??
Ja cu sada u 6. mjesecu ici...
cuo sam da placaju (dao sam im broj ziro racuna), dali netko zna koliko?
Sta ste radili tamo?? Pisite...
Printable View
Jel mozda netko bio kod njih na praksi??
Ja cu sada u 6. mjesecu ici...
cuo sam da placaju (dao sam im broj ziro racuna), dali netko zna koliko?
Sta ste radili tamo?? Pisite...
bio je vuxs
...i nije se vise vratio
ne daju ništa, još te pokradu hahahahahah šala :thumbup:
Jedan moj frend je bio prošlo ljeto. Bio je nekoliko dana, potpisali su mu da je bio 80 sati (dva tjedna) i još su mu platili (nisam siguran, ali čini mi se da je bilo dosta)
Kak dođeš do njih da radiš praksu, odnosno kako ih kontaktirati i na koji način im pristupiti sa svojim zahtjevom? Meni bi isto trebalo, pošto završavam ekonomiju, a ne mogu završiti faks, ak ne odradim praksu...
A kaj je tu tak čudno da plaćaju praksu? Ja sam bio nekakvom nazovi studiju, pa sam dobio neke novce za tih nekoliko tjedana...
Ja sam im samo posalo mejl sa pitanjem dali primaju ucenike na prakse oni su mi poslali nekakav obrazac koji sam ispunio i vratio im , te sam otisao po potvrdu i to je to. Evo ti njihov mejl ako ti treba
negdje placaju praksu a negdje ne , ja sam imao praksu dvije godine kod nekog privatnika i placali su mi 10-12kn po satu , s tim da sam bio od 7h ujutro na praksi do 7-8h sati navecer a dva dana u tj. sam išao na praksu , bilo je dobro.Praksa je bila u Kloštru :)
Black_Hawk u koju skolu ideš?
a dobiješ ja mislim od 350-450 kn...
Ja bio prije godinu dana i dobio tako negdje oko 350 kn... (za tjedan dana naravno)... Uglavnom tamo nisam ništa radio... još me poslali doma i rekli da dođem sa papirima u petak.. :rotfl:
mislis 350-450 kn po tjednu , i tak na kraju mjeseca gazdarica mi je davala oko 1000kn (give or take) to mi je bilo dosta za đeparac.
A nisam ni ja tamo puno radio ak je trebalo šta pomoc onda sam pomogao a vecinu vremena sam za majstorom išao i dodavao mu stvari i sl. i išao po gablec ;D
Idem u TŠ Ruđera Boškovića
LOL .. koji razred?
ovisi kaj si monter ili tehničar..ovisi na kojem si odjelu...ja za 4 dana dobio 487.5kn..bio sam na zračnim mrežama..ccc...radno vrijeme od 9-10 do 12
od 9si na kavi pa se ideš malo vozit s golfom i tak ništa strašno ako nisi u zg..hahah samo nemaju aute ili kombije s klimom tak da se možeš ebat...
aha malo sam mamurtan pa sam sad pročital
@dark nemože to uopće biti..jer ti ideš na praksu neideš delat i nemogu ti produžiti ili potpisati više od 30ili 35sati nisam ziher..
black hawk a po kaj ti ideš kod njih na praksu??hmmm....evo idem uploadat jednu sliku da vidiš kak je to na terenu radit
evo ništa strašno,ovdje sam se samo morao gore popesti da spojim jednu paricu:
http://i5.photobucket.com/albums/y15...623_130846.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y15...623_130838.jpg
U drugi, valjda cu sad u treci :)= Citat =:
Izvorno postao blozer
LLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
iduce godine neidem...
Nemoj ići tamo dosta su razmaženi :D
A koj A,B,C,D....
drugi ef (2.F)
zbog čeg ideš baš u t-com pa kakve veze tvoja škola ima za telefonima lol
pa ja sam išao samo u drugom kaj su mi platili i sad sam bio za maturu tjedan dana kaj sam bio 1dan i nisu mi platili
Pa imam vezu... ja trazio praksu pa mi od starog frend sredio tam...