-
Slika na TV-u sa kompa
Spojio sam kompjuter i TV sa SCART-om.
Podesio sam grafičku (ATI Radeon 9550) i napokon mogu viditi na TV-u kompjuter.;)
Ali naravno imam problem.:cry:
Slika uopće nije dobra. Stalno se mijenja, nekad je crno-bijela a kad je u boji onda sve nekako titra, filmovi se jedva kuže a slova niti malo:nono:
(nevjerujem da je važno ali s tim kabelom slika može biti najviše 1024×768 rezolucije a ja uvik imam neku veću jer mi je ta mala za moj monitor, trenutno imam 1280×960 i televizija je Philips)
Jeli ima tko prijedlog što da napravim? Ja više neznam:dunno: proba sam dosta toga
-
iskopčaj antetnu il kabelsku il šta ti već ide u televizor :D
meni je tako :D
Inače moraš fino postavit overlay kako bi imao prijevod na televizoru
-
Hvala uspilo je.
Puno bolja slika je ali jeli se to kako može srediti da bude oboje ukljućeno?
I mogu li viditi ono s TV-a nekako na kompu?
-
nemožeš, 9550 nema tv-in....
-
E sad to se da nekako sredit
Ja ti nemam pojma kako, evo recimo sad kod mene imam obadvoje uštekano i radi. Ali nekad iz čista mira neće da bude fina slika pa moram iskopčavat antetnu :D
-
Ako televizor nije HDTV ready onda rezoluciju stavi na max 800x600
-
Neznam sad toćno kako staviti manju rezoluciju na TV-u, ali me zanima jeli bolje da stavim OpenGL ili Direct3D?
Je li to uopće važno?
-
e pa ja mislim da će ti se ono postavit na OpenGL ili D3D kad aplikacija zatraži to, pa ti ostavi D3D :D
-
Već je na Direct3D ali dobro, nema veze.
Sad mi je samo problem što trebam stalno iskljućivati i ukljućivati kabelsku
-
Meni su isto smetnje na TVu kad je antena uključena.Jel se može nešto napravit da mi oboje radi normalno?
-
može uz bolju grafičku i bolji tv;)
meni je spojeno preko videa i slika mi je savršena
grafička je x850 pro
-
pa sad nisam siguran da je to
Jer šupajući po postavkama može se popraviti slika
Evo ja trenutno imam dobru sliku na TV-u, a uključena mi je i kabelska i ovaj TV-out s kartice (Radeon 9600XT)
-
pa i to isto naravno stvarno treba pročešljati sve moguće
postavke da si podesiš sliku kak spada,mislim da je i dodatna
opcija spajanje preko videa jer i on u sebi malo pojača i poboljša sliku.