naso sam nokia 3210 ima t-mobile karticu.
zanima me kako da saznam pin te kartice ?
Printable View
naso sam nokia 3210 ima t-mobile karticu.
zanima me kako da saznam pin te kartice ?
nikako!...= Citat =:
Izvorno postao nevidljivi
steta moram paziti da se ne ugasi ima na racunu 163 kn.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
barem dok ne potrosim
covjece pa vrati mobitel gazdi,pa nije ti valda stalo do 3210
Pa, isključi dok ti je još uvijek upaljen opciju da te traži PIN prilikom uključivanja mobitela...
pa jel ima ikakvih imena u imeniku?? mogo si zovnut pa vratit mob. ja bi to napravio. kad pomislim kako bi se ja osjećao da tako izgubim mob pa popizdio bi! vjerujem da je tako svakome.
edit: sonyck me preteče!
da bi isključio pin moraš imat pin!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja bi vratio mob...
dragocjeni su mu ti brojevi unutra, ne mobitel...
[QUOTE=Compov]Ja bi vratio mob..
kome da vratim kada neznam ko je gazda.
[QUOTE=nevidljivi]pa ima imenik na mobu. nazovi neki broj i pitaj.= Citat =:
Izvorno postao Compov
slazem se. pogledaj imenik i nazovi nekog npr moja kuca, baka, mama, tata... i dogovori da vratis mob, mozda dobijes i nagradu :o mozda ima lijepu kcer.. nikad neznas
neda mi se zajebavati oko toga
mozda u ponedeljak kada se vratim u zg
zemlju ti pobljubim, bojiš li se Boga :D
čovjeku trebaju brojevi. FIno samo nekog nazovi i eto. Ako su mu važni doći će on po njih
ma vrati lijepo mob , šta će ti stari 3210 a čovjeku sigurno više vrijedi ta kartica pogotovo ako ima hrpu brojeva u imeniku , a i sigurno će ti dat neku nagradu....
Ja se slažem sa svima vama....to ti je jedino šta trebaš ućinit....
stavi se u njegovu situaciju, da si ti izgubio šta bi trebao napravit...
kupit novi broj, tražit od svakog pojedinaćno broj ako ih nemaš zapisano negdi, pa ih razmjenit...itd ...a imaš i dobrih prijedloga gore...možda
ti usljedi i nagrada...ali to stvarno nije ni bitno...pozdrav...
...ajd da imaš n3100 onda bi reko - potroši...= Citat =:
...al imaš N80 ,mob od 4000 i kusur kuna, i tebi je da potrošiš novce...koji si ti... ma neću komentirat...
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
slažem se u potpunosti.
@Nevidljivi, ne da ti se potražit vlasnika (barem to nije problem), a da ti se piskarat o tome na forumu. Taj koji je izgubio mob, sigurno ima problema u vezi s tim, mob nije vrijedan ništa, a ovih 160 kuna na kartici, rađe vrati čovjeku, tko zna kakvog je imovnog stanja, mislim, njemu to može biti od presudne važnosti. Rađe mu vrati i mob i lovu na kartici, nego da potrošiš na hot-line i mob šikneš u savu.
Lako za to... nazoveš imaš brojeva pun mobitel... sigurno piše mama, tata, baba, cura, gnjezdo... nešto ima nazovi i vrati... koji će ti kujac taj mob... a vlasnik će ti bit zahvalan, možda ti i koju kintu da... :turn:= Citat =:
Kakvih sve ljudi ima.....Pa vrati taj ****** mobitel....Nebudi smeće....zog takvih kao što si ti i zovu nas "balkancima"...
Dobro vele dečki...nemoj biti pi*ka i vrati čovjeku mobitel, a i sigurno će ti dati neku nagradu...= Citat =:
Neki dan sam trčao za nekim likom po faksu kaj je ostavio Siemens S65 u knjižnici, da mu ga vratim...
Ma nije uopće stvar u mobitelu, lovi i nagradi! zamisli koji osjećaj u želucu imaš kad se tebi takvo nešto dogodi! uh, odma se stresem!
Znam, al znaš kakvi su ljudi kod nas...uvijek gledaju da izvuku neku korist iz svega, između ostaloga da ne žele vratiti pronađenu stvar, ako ne dobiju nagradu...tako, da ako tražiš izgubljenu stvar, moraš ponuditi nagradu...= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
ja sam prije 2 godine izgubio m55 i bilo mi je strasno,pokusaj se stavit u situaciju toga covjeka pa razmisli kak bih tebi bilo
ako si gad onda potroši i budi pussy, sissy i tako to
ali opet na kraju vrati čovjeku mobitel s brojevima, ili vrati samo katicu