Evo napravio sam novu temu da tamo neidemo previše u off
Evo skino sam više torrenta ali niti jedan ne radi stalno piše 0.0%:-/
Printable View
Evo napravio sam novu temu da tamo neidemo previše u off
Evo skino sam više torrenta ali niti jedan ne radi stalno piše 0.0%:-/
da bi se određeni torrent skidao potrebni su seederi tj. ljudi od kojih preuzimaš podatke, znači bolje je kad ima više seedera!;)
pogledaj dali ti se uopce spojio na tracker ak nije nađeš još koji tracker pa ga dopišeš drugim trackerima a i uvijek pogledaj koliko taj torrent ima seedera (uploadera) i leachera (downloadera) što više to bolje. ja ti koristim utorrent program
Ma ima ih puuno najviše na toj listi gdje sam skino ali neće
Pošto se neznam služit s tim (imam BitTorrent) dal mogu sa bearShareom(s njim se znam služit) skidat albume ?
Tako je, da bi uopće skinuo torrent DO KRAJA, trebaju ti seederi ili barem jedan seeder. I broj leechera igra neku ulogu, dosta manju od seedera, a to je brzina skidanja. Što veći broj leechera po broju seedera znači manju brzina skidanja. Provjeri i postavke firewalla/routera prije skidanja.= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Možeš, al puno kompliciranije će ti bit. Dok nađes popis pjesama na albumu, pa onda svaku pjesmu posebno,... A tu je velika vjerojatnost da ti pjesme nisu iste kvalitete.= Citat =:
Izvorno postao nix1001
= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Probaj sa bit lordom,meni je to super program. albume možeš skidati sa svakim p2p programom,kao i sa torrentima,ja koristim lime wire i ares od p2p programa
Još jedna preporuka za µTorrent. Program je jednom riječi fenomenalan. Vrlo sličan Azureusu, a troši samo 5-6 MB RAM-a.
Evo idem probat sa limewareom
Otvori temu da mu se objasni rad u torrentima, a on se odluči za lime wire... Mislim, ako te baš veseli...
Kada smo već u temi Napišite usput koji program za torente koristite ako već postate u temi.
Ja sam recimo probao Turbo Torent ; BitComet ; ali nekako mi najdraži BitLord !
I nekako mi torenti jako spori naspram LimeWirePRO(koji ja koristim) :chatter: ali imaju puno više velikih sadržaja.
Pa temu sam otvorio zato jer sam mislio da će mi netko objasnit kak se s tim radi tj. zašto mi neće skidat album, no pošto su ljudi gore naveli neke druge programe zašto ih nebi probao= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E sad baš skidam sa uTorrentom i radi!!!:)
Evo! Kad skužiš, a nije teško, vidjet ćeš kako je sad mnoge stvari puno lakše pronaći...
evo sve je radilo ko po loju do sad kad je došlo točno do pola i stalo
Zašto?
skidam putem uTorrenta
JOJ, pa ko bi drugi nego domy shvatio kvalitetu mikro torrenta...= Citat =:
Izvorno postao domy_os
hehe... istina... najbolji i za mene...
Potpisujem....
Možda nema seedera?= Citat =:
Izvorno postao nix1001
koristio sam dugo vremena bit tornado sada koristim bit lord, ima vise mogucnosti i opcija pa cu vidjet kako ce mi sjest.
moj favorite sajtovi su www.torrentspy.com i www.isohunt.com
bit lord je po meni najbolji jako dobro radi... obavverno dok skidaš stavi si upload bičeti malo veča brzina skidanja a i manje češ prometa nabit...
Dok trazis torrente na netu trazi na Torrents Search Engine on ti vecinu torrent stranica pretražuje. Pise ti na toj strani koje sve stranice oni pretražuju
mozda te neki seeder izbacio pa ti se smanjila brzina skidanja, da i u utorentu pod preferences stavi si na Global maximum upload rate na 1kb tak da ti se poveca download rate dok skidaš= Citat =:
Izvorno postao nix1001
ja upload ogranicim na 2kb/s.
vec par dana trazim novi album od keane i jos ga nema na torrentu nemrem vjerovat
Zasto svi ogranicavaju TOLIKO taj upload? Ja sam imao neka ogranicenja:nono: downloada ako stavis upload ispod 5 kb, bas cu sad probati na utorentu.
A cem sluze ti dodatni trackeri i kako ih pronac?
EDIT: Evo stavio na 1 kb i odmah dowlnoad pao na 5-6kb a islo je 52 kb. Cak ni na 5 kb ne ide brze od 30, ali zato cim sam stavio na 6 kako je poletio ne 55 kb:xmas:
zasto ogranicavaju?
pa mozda zato da im ukupan promet bude sto manji a ujedno i racun (izuzetak su ovi sa flatom) a ogranicim ja i download kako bi nesmetano mogao surfati i raditi ostale stvari
trackere nalazis na torrent sajtovima
mislim da vani ljudi vecinom imaju flat tako da im se fucka za promet. jedino bi mogla biti poveznica da kada udi brzo u upload da im download brzina pada na nekim tipovima veze.
pa ne govorimo o ljudima vani nego o nama... tko od nas ima flat? rijetko tko..
meni brzina downloada jos nikad nije pala iz razloga sto sam ogranicio upload. ali i to je moguce