Slike slikane vani na prirodnom svjetlu izgledaju dobro, ali ove na umjetnom i još k tome ako je objekt ili subjekt malo bliže kameri, izgledaju spaljene i mutnjikave... Mislim da bi ipak trebale biti malo bolje za 3 MP...
Printable View
Slike slikane vani na prirodnom svjetlu izgledaju dobro, ali ove na umjetnom i još k tome ako je objekt ili subjekt malo bliže kameri, izgledaju spaljene i mutnjikave... Mislim da bi ipak trebale biti malo bolje za 3 MP...
...slike -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=22902 ...
a mislim, moglo je malo bolje za ovaj mobitel
...da..bas i nisu nekaj..pa ja imam bolje slike s ovom mojom vga.
evo ovdje ima jedan kratki filmic snimljen sa mobom, pa cisto da viditie kako to izgleda...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...d=1#post332962
razocaravajuce mislio sam da ce bit puno kvalitetnije:envy:
Nije to to.
Trebat ce jos puno da fotici u mobitelima potisnu klasicne digitalne fotoaparate!
naravno da će trebati :D
Ali ja ipak vidim razliku između ovog mog SX-a i ovog (čitaj: nisam još toliko ćorav :D)
dobro vidi se razlika ali sam ocekivao nesto puno bolje(ili su mi ocekivanja prevelika)
Pogledao sam slike i nisu baš nešto. Najavljivali su taj mob kao zamjenu za digitalac, ali nije to ni približno kao na digitalcu. Ali dosad je jedna od boljih kamera (bar što se Nokie tiče).
u rangu n70,samo što je reza veća....
nadam se da slučaj sa n93 neće biti tako ,te da će dostojno moći zamjeniti neki low end digitalac...
@smogovac O tome ti ja pričam. Kako su ga najavljivali, mislio sam da će digitalac biti još jedan nepotrebni komad elektronike, kad ono kur.. Malo su sjebali to s kamerom i mogu reći da SE D750i daje bolje slike.
al video mi je dobar :D
Jeste pročitali i pogledali test N80 u najnovijem Mobilu? Fotke vidljivo gube u usporedbi sa SE w800, a ako se čita između redaka, autor je u biti popljuvao mob. Ili sam barem ja tako shvatio. (a i sam test je stao na jedva 1 stranicu).
Što vi kažete?
uspili me odgovoriti od nokie n80= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ne kupuj barem dok ne izađe novi firmware
Kupit ću je kako bilo da bilo