Ahem, zbog izrazite revnosti u opominjanju drugih članova, te upućivanja na njihove neprimjerene postove, nominiram dotičnog člana za moda na ovom poforumu (naravno, ako nadležni misle da im treba pomoć)!
Printable View
Ahem, zbog izrazite revnosti u opominjanju drugih članova, te upućivanja na njihove neprimjerene postove, nominiram dotičnog člana za moda na ovom poforumu (naravno, ako nadležni misle da im treba pomoć)!
Ne znam za vas ostale, ali meni se ovo pomalo čini kao sarkazam zbog toga što skrenem pozornost na off topic kad naletim na njega... Nadam se da sam u krivu... :) Znam da ispadam kao neka picajzla i stick in the mud, ali mislim svako dobro... I čisto sumnjam da modovima u podforumu nokia treba moja (ili bilo čija pomoć)...
dakle ovo proizlazi iz:http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=22870
prvo,što se krene u off i upozorenja bi trebao dati mod jel iz ovoga se samo produžuje nebitno raspravljanje oko istog
drugo,ako friški želi bit moderator ja ču ga drage volje podržat no ovaj prijedlog nemogu shvatit ozbiljno iz samog sljeda postova koji sam pročito i nikako mi ne odaje osječaj konkretnog prijedloga iz potrebe več:
što nikako nemogu shvatit ozbiljno,pardon.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Pa to je dobro. Jel ni moderatori ne mogu sve vidjeti, a vjeruj mi ti si jedini koji to prijavljuje. Bilo bi dobro kad bi više ljudi prijavljivalo= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ne mogu poreći mrvicu sarkazma:fried: , al stvarno ne bih gubio vrijeme ljudi otvarajući ovu temu da ne mislim da to Friški zaslužuje. Čovjek zna o čemu govori, aktivan je, a 'Symbian Nokia' podforum je jedan od najprometnijih.
Istina je da zna nekad bit picajzla, ali baš zato i mislim da bi bio dobar mod.
Žao mi je ako je sve ovo protumačeno kao sprdačina, jer to stvarno nije.
I ja se slažem s ovim prijedlogom. Bio sarkazam ili ne, ne mijenja ništa na stvari. Frish je stvarno stabilan član i ja sam ga već jednom prozvao "glas razuma". Ali ima jedna druga srvar, ne samo da ga predlažem za moderatora dotičnog foruma, nego bih ga predložio za super-moderatora (ako je to moguće) jer je jednako aktivan i na drugim forumima i svojim razumnim postovima skreće pažnju korisnicima na eventualno lutanje u raspravama.
..potpisujem druga!!!:thumbup:
ovo je jako dobra ideja. mislim da će kao moderator obavljati svoju dužnost savjesno i bezprijekorno. ima širok spektar znanja, vrlo je informiran, aktivan je, a o njegovoj predanosti ovom forumu ne treba puno pričati ;)
fish :thumbup:
ne znam da li se moj glas uopće računa :-/ :rolleyes:
Potpisujem gornji post:thumbup:
Nemam ništa protiv friškog, ali trčite pred rudu.
Prije svega treba rasčistiti da li moderatori u Nokia Symbian rade svoj posao i da li je zajednica zadovoljna s njihovim radom. Isto tako treba njih pitati da li im je potrebna pomoć ili ne.
Predlagati moderatora, a da se prethodno nije rasčistilo da li je upoće potreban još jedan (ili treba mijenjati postojeće) u tom dijelu nije fer.
Stoga u ovom slučaju dok se ne izjasne moderatori NokiaSymbiana ostajem suzdržan.
Cyber i Sodom super rade, a mislim da je i Sodom sam rekao da nema ništa protiv.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ali, slažem se da se moraju oba izjasniti treba li im pomoć.
Netreba,forum je mali i nema nikakvih problema nadgledati ga.
podrzavam, dobrih modova nikad dosta.
Šljaka je sve rekao, a i Sodom...
onda ga svakako stavite na neku listu u slučaju da vam zatreba pomoć. mislim da je frish zaslužio "promaknuće" :)
On je tamo već odavno :)
ako nećete u Nokia Sy. stavite ga za moda na OS/softwere,internet stuff i/ili računala ostalo jer zaslužuje
kada se ukaže potreba, rješavat će se takva pitanja, na silu ne ide ništa.= Citat =:
Izvorno postao Hacker
trenutno je situacija takva kakvu su opisali gog i Šljaka.